up למעלה

בקר ישראלי בטיגון-ערבוב עם חזה אווז מעושן

מצרכים
(4 מנות)
500 גרם בשר (שייטל, סינטה או פילה), חתוך לרצועות דקות
1 כף שמן זית
50 גרם חזה אווז מעושן, חתוך לרצועות דקות
1 גזר חתוך לגפרורים דקים
2 מקלות סלרי פרוסים דק
מלח ופלפל שחור, טחון טרי
10 עלי מרווה טריים או 1/2 כפית מרווה יבשה
3 כפות יין שרי או מדירה
אופן הכנה
מחממים את השמן בווק או במחבת גדולה ומטגנים- מערבבים את רצועות חזה האווז במשך דקה.
מוסיפים את רצועות הבקר, הירקות והמרווה ומטגנים-מערבבים במשך 3 דקות. מתבלים ומוסיפים את היין.
ממשיכים בטיגון-ערבוב עוד דקה-שתיים עד שהיין מתאדה. מגישים מיד עם ספגטיני או פסטה דקה אחרת.

שווה לקרוא

קציצות טלה מבשר ישראלי טרי

קציצות טלה מבשר ישראלי טרי

מרכיבים ל –6 סועדים  …
קרא עוד
אסקלופ מבשר ישראלי בנוסח וינאי (שניצל)

אסקלופ מבשר ישראלי בנוסח וינאי (שניצל)

מצרכים (4 מנות) 4 פרוסות…
קרא עוד
שניצל עגל מבשר ישראלי

שניצל עגל מבשר ישראלי

מצרכים 600 גרם שייטל בקר…
קרא עוד
צ'ילי קון קרנה עם שעועית מש

צ'ילי קון קרנה עם שעועית מש

השף ניר צוק מכין את…
קרא עוד