up למעלה

שניצל עגל מבשר ישראלי

מצרכים
600 גרם שייטל בקר (רצוי לבקש מהקצב לפרוס דק)
3 ביצים
2 כוסות פירורי לחם /פירורי בייגלה
קמח לבן
פלפל
מלח
שמן קנולה
חרדל (מוסיפים כף לתוך התערובת של הביצה)
לימון

אופן ההכנה:
1. דופקים את הבשר עם פטיש משונן הכי דק שאפשר.

2. מכינים שלוש צלחות עמוקות. אחת לקמח לבן, אחת לחרדל עם הביצה ואחת לפירורי הלחם.

3. טובלים את השניצל בקמח, ביצה ופירורי לחם.

4. מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה. מגישים חם וסוחטים לימון מעל.

קרדיט: וואלהצילום: אפיק גבאי

שווה לקרוא

רצועות בשר בקר ישראלי מבושל בנוסח מקסיקני

רצועות בשר בקר ישראלי מבושל בנוסח מקסיקני

מצרכים חומרים ל-50 מנות: 3…
קרא עוד
בקר ישראלי בטיגון-ערבוב עם חזה אווז מעושן

בקר ישראלי בטיגון-ערבוב עם חזה אווז מעושן

מצרכים (4 מנות) 500 גרם…
קרא עוד
סטייק מבקר ישראלי בריבת בצל ועגבניות

סטייק מבקר ישראלי בריבת בצל ועגבניות

את המתכון הבא פגשנו במסעדה…
קרא עוד
צ’ילי קון קרנה עם שעועית מש

צ’ילי קון קרנה עם שעועית מש

השף ניר צוק מכין את…
קרא עוד
גודל פונט