
עם השנים, חברים, גיליתי שרעמים, ברקים וגשם הם ידידיו הטובים ביותר של הקצב, שכן, אז מתקיימים התנאים האופיטימליים למכירה מוגברת של מזון בכלל ובשר בפרט.
הקור משאיר את רוב האנשים בבית. הם יוצאים פחות לאכול בחוץ ומטיילים פחות. יחד עם זאת, התאווה לתבשילים מהבילים ומחממים גוברת, ואפילו שוחרי הבריאות ושומרי הגיזרה המחמירים ביותר מבקשים בשר שמן, ואם אפשר, כמה עצמות מוח. אותן עצמות שסתם "תופסות מקום" בקיץ נעשות אטרקטיביות ביותר ללקוחותינו בחורף, ולנו, מוכרי בשר בקר טרי, יש אפשרות לספק להם בשר עם עצם, מה שלא קיים במסגרת בשר בקר קפוא מיובא. מוצרים כמו בשר ראש, זנב, רגל ושפונדרה עם עצם הופכים ללהיט. זה גם הזמן לנצל את הפאלדות, הצוואר והצלעות – לא רק לטחינה, אלא לתבשילים ארוכים ואיטיים. מה שבאופן טבעי יעלה את מחירם.
עקב הקשר ההדוק בין מזג האוויר לאופי העבודה, הבא לידי ביטוי בייחוד בסופי שבוע, חשוב להתעדכן בתחזית כמה שיותר מוקדם (ואם שמתם לב, בזמן האחרון החזאים פוגעים בול), וכך נוכל להכין עצמנו כיאות. |