up למעלה
 

קרפצ'יו שייטל עם עלי שומר

מצרכים:

250 גרם שייטל מנתח בקר ישראלי
בלסמי מיושן
שמן זית
מלח אטלנטי
פלפל שחור גרוס
עלי שומר

הוראות הכנה:

1. פורסים דק את נתח השייטל. אפשר להיעזר בפטיש לשניצלים על מנת לשטח מעט את הנתחים.

2. מסדרים את הפרוסות על צלחת הגשה ויוצקים מעליהם מעט שמן זית.

3. מטפטים מעט בלסמי ומפזרים עלי שומר.

4. מתבלים במלח ופלפל ומגישים מיד.

 

קרדיט:

וואלה! אוכל

צילום: אפיק גבאי

שווה לקרוא

סלט בשר ישראלי ותפוחי עץ

סלט בשר ישראלי ותפוחי עץ

מצרכים (4 מנות) כ-300 גרם…
קרא עוד
לביבות תפוחי אדמה ובשר ישראלי

לביבות תפוחי אדמה ובשר ישראלי

כך הופכים קצת בשר קר…
קרא עוד
הנתח שעושה את ההבדל: הסלט שהופך בתוך 10 דקות לארוחה שלמה

הנתח שעושה את ההבדל: הסלט שהופך בתוך 10 דקות לארוחה שלמה

ארוחה עם בשר ממש לא…
קרא עוד
סלט תפוחי אדמה עם בשר כבוש

סלט תפוחי אדמה עם בשר כבוש

מצרכים (4 מנות) 200 גרם…
קרא עוד