up למעלה

קרפצ’יו שייטל עם עלי שומר

מצרכים:

250 גרם שייטל מנתח בקר ישראלי
בלסמי מיושן
שמן זית
מלח אטלנטי
פלפל שחור גרוס
עלי שומר

 

הוראות הכנה:

1. פורסים דק את נתח השייטל. אפשר להיעזר בפטיש לשניצלים על מנת לשטח מעט את הנתחים.

2. מסדרים את הפרוסות על צלחת הגשה ויוצקים מעליהם מעט שמן זית.

3. מטפטים מעט בלסמי ומפזרים עלי שומר.

4. מתבלים במלח ופלפל ומגישים מיד.

 

קרדיט:

וואלה! אוכל

צילום: אפיק גבאי

שווה לקרוא

סלט בשר ישראלי ותפוחי עץ

סלט בשר ישראלי ותפוחי עץ

מצרכים (4 מנות) כ-300 גרם…
קרא עוד
טטאקי על סלט עלים

טטאקי על סלט עלים

מצרכים למנת הבשר: 400 גרם…
קרא עוד
סלט בקר תאי מבשר ישראלי

סלט בקר תאי מבשר ישראלי

נתח בקר מומלץ: שייטל רכיבים…
קרא עוד
סלט בקר תאי מבשר ישראלי #2

סלט בקר תאי מבשר ישראלי #2

  מצרכים 2 פרוסות פילה…
קרא עוד
גודל פונט