מצרכים
2 פרוסות פילה בקר (200 – 250 גר' כל פרוסה)
1 בצל אדום – חתוך לפרוסות
2 כפות בצל ירוק קצוץ
מיץ מ-2 לימונים
קליפה מחצי לימון חתוכה לקוביות קטנות
1 כף רוטב סויה
אופן ההכנה
1. תבלו את נתח הפילה במעט מלח ופלפל.
2. טגנו על מחבת סטייקים את פרוסות הפילה כ- 6-4 דקות לרמת מוכנות rare. תנו להם להתקרר כרבע שעה, חתכו את נתחי הפילה לפרוסות דקות ושימו אותן בקערה גדולה.
3. הוסיפו את שאר המצרכים.
4. תנו לתערובת לנוח כחצי שעה והגישו. |