up למעלה

קרפצ`יו מבשר ישראלי

מצרכים
ל- 6 סועדים
24 פרוסות סינטה דקיקות לתחמיץ
6 כפות שמן זית
2 כפות חומץ בלסמי
פלפל שחור גרוס כפית
קורט סוכר
מעט מלח
1 כף צלפים קצוצים בסכין (זהירות על הידיים) + 1 כף ממיץ הצלפים
חופן עירית קצוץ גס
חופן עלי בזיליקום קצוצים גס אף הם
אופן הכנה
1. נסדר על צלחות את פרוסות הסינטה בצורת שמש או בצורת שתי וערב
2. נערבב את כל חומרי התחמיץ, חוץ מהעירית והבזיליקום, ניצוק מהתחמיץ על הסינטה, מעט על כל פרוסה, נפזר על כל הצלחת את העירית והבזיליקום
3. נחכה 6-7 דקות ו…לאכול. טיפ: להגיש עם לחם וחרדל.

שווה לקרוא

טטאקי על סלט עלים

טטאקי על סלט עלים

מצרכים למנת הבשר: 400 גרם…
קרא עוד
סלט פסטה ובשר ישראלי – “אבוד”

סלט פסטה ובשר ישראלי – “אבוד”

מצרכים חומרים ל- 50 מנות:…
קרא עוד
קרפצ’יו שייטל עם עלי שומר

קרפצ’יו שייטל עם עלי שומר

מצרכים: 250 גרם שייטל מנתח…
קרא עוד
לביבות תפוחי אדמה ובשר ישראלי

לביבות תפוחי אדמה ובשר ישראלי

כך הופכים קצת בשר קר…
קרא עוד
גודל פונט