up למעלה

פרוסות וייסבראטן עם סלט עגבניות צבעוני וצלפים

מצרכים:

לצלי:
נתח וויסבראטן מבשר בקר ישראלי טרי
פלפל אנגלי
עלי דפנה
שמיר
2 כפות חומץ בן יין לבן
מים

לסלט:
1/2 קילו עגבניות שרי צבעוניות
1/2 כוס שמן זית
כוסברה
2 כפות צלפים
1 לימון
2 כפות חומץ בין יין

הוראות הכנה:

1. הצלי: בסיר עם מים, חומץ, פלפל אנגלי, עלי דפנה ושמיר מניחים את נתח הויסבראטן, מביאים לרתיחה ומבשלים כ-3 שעות על אש קטנה. משאירים אותו בתוך הנוזל להתקרר.

2. כשנתח הבשר קר לחלוטין פורסים אותו דק דק.

3. הסלט: חוצים את עגבניות השרי ומערבבים עם הצלפים, הכוסברה, הלימון, שמן הזית והחומץ. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים.

4. ההגשה: מניחים את הפרוסות על צלחת הגשה ומסדרים מעליהם את סלט העגבניות

 

קרדיט: וואלה!

צילום: אפיק גבאי

שווה לקרוא

לביבות תפוחי אדמה ובשר ישראלי

לביבות תפוחי אדמה ובשר ישראלי

כך הופכים קצת בשר קר…
קרא עוד
סלט בקר תאי מבשר ישראלי #2

סלט בקר תאי מבשר ישראלי #2

  מצרכים 2 פרוסות פילה…
קרא עוד
קרפצ`יו מבשר ישראלי

קרפצ`יו מבשר ישראלי

מצרכים ל- 6 סועדים 24…
קרא עוד
סלט קוסקוס עם בשר קר מבקר ישראלי

סלט קוסקוס עם בשר קר מבקר ישראלי

הבסיס הוא סלט טבולה. החלפנו…
קרא עוד
גודל פונט