up למעלה

פרוסות וייסבראטן עם סלט עגבניות צבעוני וצלפים

מצרכים:

לצלי:
נתח וויסבראטן מבשר בקר ישראלי טרי
פלפל אנגלי
עלי דפנה
שמיר
2 כפות חומץ בן יין לבן
מים

לסלט:
1/2 קילו עגבניות שרי צבעוניות
1/2 כוס שמן זית
כוסברה
2 כפות צלפים
1 לימון
2 כפות חומץ בין יין

הוראות הכנה:

1. הצלי: בסיר עם מים, חומץ, פלפל אנגלי, עלי דפנה ושמיר מניחים את נתח הויסבראטן, מביאים לרתיחה ומבשלים כ-3 שעות על אש קטנה. משאירים אותו בתוך הנוזל להתקרר.

2. כשנתח הבשר קר לחלוטין פורסים אותו דק דק.

3. הסלט: חוצים את עגבניות השרי ומערבבים עם הצלפים, הכוסברה, הלימון, שמן הזית והחומץ. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים.

4. ההגשה: מניחים את הפרוסות על צלחת הגשה ומסדרים מעליהם את סלט העגבניות

 

קרדיט: וואלה!

צילום: אפיק גבאי

שווה לקרוא

סלט בקר תאי מבשר ישראלי #2

סלט בקר תאי מבשר ישראלי #2

  מצרכים 2 פרוסות פילה…
קרא עוד
קרפצ’יו שייטל עם עלי שומר

קרפצ’יו שייטל עם עלי שומר

מצרכים: 250 גרם שייטל מנתח…
קרא עוד
סלט קוסקוס עם בשר קר מבקר ישראלי

סלט קוסקוס עם בשר קר מבקר ישראלי

הבסיס הוא סלט טבולה. החלפנו…
קרא עוד
טטאקי על סלט עלים

טטאקי על סלט עלים

מצרכים למנת הבשר: 400 גרם…
קרא עוד
גודל פונט