up למעלה

פרוסות וייסבראטן עם סלט עגבניות צבעוני וצלפים

מצרכים:

לצלי:
נתח וויסבראטן מבשר בקר ישראלי טרי
פלפל אנגלי
עלי דפנה
שמיר
2 כפות חומץ בן יין לבן
מים

לסלט:
1/2 קילו עגבניות שרי צבעוניות
1/2 כוס שמן זית
כוסברה
2 כפות צלפים
1 לימון
2 כפות חומץ בין יין

הוראות הכנה:

1. הצלי: בסיר עם מים, חומץ, פלפל אנגלי, עלי דפנה ושמיר מניחים את נתח הויסבראטן, מביאים לרתיחה ומבשלים כ-3 שעות על אש קטנה. משאירים אותו בתוך הנוזל להתקרר.

2. כשנתח הבשר קר לחלוטין פורסים אותו דק דק.

3. הסלט: חוצים את עגבניות השרי ומערבבים עם הצלפים, הכוסברה, הלימון, שמן הזית והחומץ. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים.

4. ההגשה: מניחים את הפרוסות על צלחת הגשה ומסדרים מעליהם את סלט העגבניות

 

קרדיט: וואלה!

צילום: אפיק גבאי

שווה לקרוא

סלט פסטה ובשר ישראלי – “אבוד”

סלט פסטה ובשר ישראלי – “אבוד”

מצרכים חומרים ל- 50 מנות:…
קרא עוד
סלט בשר ישראלי ותפוחי עץ

סלט בשר ישראלי ותפוחי עץ

מצרכים (4 מנות) כ-300 גרם…
קרא עוד
קרפצ’יו שייטל עם עלי שומר

קרפצ’יו שייטל עם עלי שומר

מצרכים: 250 גרם שייטל מנתח…
קרא עוד
סלט תפוחי אדמה עם בשר כבוש

סלט תפוחי אדמה עם בשר כבוש

מצרכים (4 מנות) 200 גרם…
קרא עוד
גודל פונט