up למעלה

סלט בשר ישראלי ותפוחי עץ

מצרכים
(4 מנות)
כ-300 גרם בשר קר צלוי או מבושל, חתוך לקוביות קטנות
1 בצל קטן קצוץ דק
3 מקלות סלרי קצוצים
2 תפוחי גרני סמית קלופים ומגורענים, חתוכים לקוביות, ומעורבבים עם מעט מיץ לימון
1/2 כוס פקאנים קלויים שבורים גס
1 צרור עלי ארוגולה (רוקט) שטופים ומיובשים, או ראש חסה קטן

לרוטב:
4 כפות מיונז משובח
2 כפיות שורש חזרת מגורר (או 4 כפות חזרת לבנה מוכנה)
2 כפות מיץ לימון
1 כפית סוכר
מלח

אופן הכנה
בקערה גדולה מערבבים בשר, בצל, סלרי, תפוחים ופקאנים.
בקערה קטנה מערבבים את חומרי הרוטב ומוסיפים לתערובת הבשר והירקות.
מסדרים את הארוגולה או החסה בקערת הגשה ואת הסלט על הארוגולה. מגישים מיד או שומרים במקרר עד להגשה.

 

תמונה מאתר pixabay.com

שווה לקרוא

פרוסות וייסבראטן עם סלט עגבניות צבעוני וצלפים

פרוסות וייסבראטן עם סלט עגבניות צבעוני וצלפים

מצרכים: לצלי: נתח וויסבראטן מבשר…
קרא עוד
קרפצ’יו שייטל עם עלי שומר

קרפצ’יו שייטל עם עלי שומר

מצרכים: 250 גרם שייטל מנתח…
קרא עוד
סלט בקר ישראלי וברוקולי

סלט בקר ישראלי וברוקולי

סלט בהשראת המטבח הסיני, אבל…
קרא עוד
לביבות תפוחי אדמה ובשר ישראלי

לביבות תפוחי אדמה ובשר ישראלי

כך הופכים קצת בשר קר…
קרא עוד
גודל פונט