up למעלה
 

סלט בשר ישראלי ותפוחי עץ

מצרכים
(4 מנות)
כ-300 גרם בשר קר צלוי או מבושל, חתוך לקוביות קטנות
1 בצל קטן קצוץ דק
3 מקלות סלרי קצוצים
2 תפוחי גרני סמית קלופים ומגורענים, חתוכים לקוביות, ומעורבבים עם מעט מיץ לימון
1/2 כוס פקאנים קלויים שבורים גס
1 צרור עלי ארוגולה (רוקט) שטופים ומיובשים, או ראש חסה קטן

לרוטב:
4 כפות מיונז משובח
2 כפיות שורש חזרת מגורר (או 4 כפות חזרת לבנה מוכנה)
2 כפות מיץ לימון
1 כפית סוכר
מלח

אופן הכנה
בקערה גדולה מערבבים בשר, בצל, סלרי, תפוחים ופקאנים.
בקערה קטנה מערבבים את חומרי הרוטב ומוסיפים לתערובת הבשר והירקות.
מסדרים את הארוגולה או החסה בקערת הגשה ואת הסלט על הארוגולה. מגישים מיד או שומרים במקרר עד להגשה.

 

תמונה מאתר pixabay.com

שווה לקרוא

הנתח שעושה את ההבדל: הסלט שהופך בתוך 10 דקות לארוחה שלמה

הנתח שעושה את ההבדל: הסלט שהופך בתוך 10 דקות לארוחה שלמה

ארוחה עם בשר ממש לא…
קרא עוד
סלט פסטה ובשר ישראלי – "אבוד"

סלט פסטה ובשר ישראלי – "אבוד"

מצרכים חומרים ל- 50 מנות:…
קרא עוד
צלי קר מבשר ישראלי ברוטב פלפל קלוי

צלי קר מבשר ישראלי ברוטב פלפל קלוי

מאת: רפי אהרונוביץ חומרים ל-8…
קרא עוד
קרפצ'יו שייטל עם עלי שומר

קרפצ'יו שייטל עם עלי שומר

מצרכים: 250 גרם שייטל מנתח…
קרא עוד