up למעלה

סלט בקר תאי מבשר ישראלי #2

 


מצרכים
2 פרוסות פילה בקר (200 – 250 גר’ כל פרוסה)
1 בצל אדום – חתוך לפרוסות
2 כפות בצל ירוק קצוץ
מיץ מ-2 לימונים
קליפה מחצי לימון חתוכה לקוביות קטנות
1 כף רוטב סויה

אופן ההכנה

1.  תבלו את נתח הפילה במעט מלח ופלפל.

2.  טגנו על מחבת סטייקים את פרוסות הפילה כ- 6-4 דקות לרמת מוכנות rare. תנו להם להתקרר כרבע שעה, חתכו את נתחי הפילה לפרוסות דקות ושימו אותן בקערה גדולה.

3.  הוסיפו את שאר המצרכים.

4.  תנו לתערובת לנוח כחצי שעה והגישו.

שווה לקרוא

טטאקי על סלט עלים

טטאקי על סלט עלים

מצרכים למנת הבשר: 400 גרם…
קרא עוד
סלט בשר ישראלי ותפוחי עץ

סלט בשר ישראלי ותפוחי עץ

מצרכים (4 מנות) כ-300 גרם…
קרא עוד
פרוסות וייסבראטן עם סלט עגבניות צבעוני וצלפים

פרוסות וייסבראטן עם סלט עגבניות צבעוני וצלפים

מצרכים: לצלי: נתח וויסבראטן מבשר…
קרא עוד
סלט פסטה ובשר ישראלי – “אבוד”

סלט פסטה ובשר ישראלי – “אבוד”

מצרכים חומרים ל- 50 מנות:…
קרא עוד
גודל פונט