up למעלה

לביבות תפוחי אדמה ובשר ישראלי

כך הופכים קצת בשר קר שנשאר במקרר למנה עיקרית טעימה.
כל בשר שנשאר מצלי או מבישול ארוך יתאים.
מצרכים
(4 מנות)
300 גרם בשר קר צלוי או מבושל
2 תפוחי אדמה
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
1 כף שמיר קצוץ
3 ביצים
מלח ופלפל שחור, טחון טרי
קמח
פירורי לחם לפי הצורך
שמן לטיגון
אופן הכנה
1. מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם, מצננים מעט וקולפים.

2. טוחנים את תפוחי האדמה במעבד מזון יחיד עם הבשר, 2 ביצים, פטרוזיליה, שמיר, פלפל ומלח. אם התערובת רכה מידי מוסיפים מעט קמח.

3. יוצרים קציצות קטנות ועגולות.

4. מסדרים 3 קעריות ובהן קמח, ביצה טרופה ופירורי לחם. טובלים את הקציצות לפי הסדר הזה בשלוש הקעריות ומטגנים בשמן עד שהן מזהיבות.

שווה לקרוא

קרפצ`יו מבשר ישראלי

קרפצ`יו מבשר ישראלי

מצרכים ל- 6 סועדים 24…
קרא עוד
הנתח שעושה את ההבדל: הסלט שהופך בתוך 10 דקות לארוחה שלמה

הנתח שעושה את ההבדל: הסלט שהופך בתוך 10 דקות לארוחה שלמה

ארוחה עם בשר ממש לא…
קרא עוד
סלט פסטה ובשר ישראלי – “אבוד”

סלט פסטה ובשר ישראלי – “אבוד”

מצרכים חומרים ל- 50 מנות:…
קרא עוד
סלט בקר ישראלי וברוקולי

סלט בקר ישראלי וברוקולי

סלט בהשראת המטבח הסיני, אבל…
קרא עוד
גודל פונט