up למעלה

לביבות תפוחי אדמה ובשר ישראלי

כך הופכים קצת בשר קר שנשאר במקרר למנה עיקרית טעימה.
כל בשר שנשאר מצלי או מבישול ארוך יתאים.
מצרכים
(4 מנות)
300 גרם בשר קר צלוי או מבושל
2 תפוחי אדמה
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
1 כף שמיר קצוץ
3 ביצים
מלח ופלפל שחור, טחון טרי
קמח
פירורי לחם לפי הצורך
שמן לטיגון
אופן הכנה
1. מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם, מצננים מעט וקולפים.

2. טוחנים את תפוחי האדמה במעבד מזון יחיד עם הבשר, 2 ביצים, פטרוזיליה, שמיר, פלפל ומלח. אם התערובת רכה מידי מוסיפים מעט קמח.

3. יוצרים קציצות קטנות ועגולות.

4. מסדרים 3 קעריות ובהן קמח, ביצה טרופה ופירורי לחם. טובלים את הקציצות לפי הסדר הזה בשלוש הקעריות ומטגנים בשמן עד שהן מזהיבות.

שווה לקרוא

סלט תפוחי אדמה עם בשר כבוש

סלט תפוחי אדמה עם בשר כבוש

מצרכים (4 מנות) 200 גרם…
קרא עוד
סלט בשר ישראלי ותפוחי עץ

סלט בשר ישראלי ותפוחי עץ

מצרכים (4 מנות) כ-300 גרם…
קרא עוד
קרפצ`יו מבשר ישראלי

קרפצ`יו מבשר ישראלי

מצרכים ל- 6 סועדים 24…
קרא עוד
צלי קר מבשר ישראלי ברוטב פלפל קלוי

צלי קר מבשר ישראלי ברוטב פלפל קלוי

מאת: רפי אהרונוביץ חומרים ל-8…
קרא עוד
גודל פונט