up למעלה

טטאקי על סלט עלים

מצרכים

למנת הבשר:

400 גרם נתח שייטל מבשר בקר טרי

 

לסלט:

חופן עלי פטרוזיליה
חופן עלי כוסברה
חופן עלי שמיר
חופן עלי רוקט
עלי חרדל
סלק חתוך לרצועות
גרגירי רימון
מיץ מלימון שלם
מיץ מתפוז שלם
שני שיני שום מגוררות
שמן זית
מלח גס

אופן ההכנה:

ממלאים קערה בעלים, מניחים מעליהם את רצועות הסלרי וגרגירי הרימון. סוחטים לקערה את הלימון והתפוז, מוסיפים שמן זית ושום, מערבבים ושופכים בעדינות על הסלט.

צולים על מחבת את נתח השייטל, ולאחר ההשחמה פורסים פרוסות דקות מהנתח ומניחים על הסלט.

 

 

קרדיט:

וואלה! אוכל

צילום:אפיק גבאי

שווה לקרוא

הנתח שעושה את ההבדל: הסלט שהופך בתוך 10 דקות לארוחה שלמה

הנתח שעושה את ההבדל: הסלט שהופך בתוך 10 דקות לארוחה שלמה

ארוחה עם בשר ממש לא…
קרא עוד
סלט קוסקוס עם בשר קר מבקר ישראלי

סלט קוסקוס עם בשר קר מבקר ישראלי

הבסיס הוא סלט טבולה. החלפנו…
קרא עוד
צלי קר מבשר ישראלי ברוטב פלפל קלוי

צלי קר מבשר ישראלי ברוטב פלפל קלוי

מאת: רפי אהרונוביץ חומרים ל-8…
קרא עוד
סלט תפוחי אדמה עם בשר כבוש

סלט תפוחי אדמה עם בשר כבוש

מצרכים (4 מנות) 200 גרם…
קרא עוד
גודל פונט