אופן הכנה
1. מערבבים בקערה את חומרי המשרה, מוסיפים את הבשר ומשהים חצי שעה. מערבבים מדי פעם.
2. אחר כך את רצועות הפלפלים הירוקים. מטגנים – מערבבים כ- 3 דקות עד שהפלפלים מתחילים להתרכך. מוציאים בכף מחוררת.
3. מוסיפים מעט שמן אם צריך, ומטגנים – מערבבים את הבשר כ- 3 דקות, עד שהוא מתחיל להשחים.
4. מחזירים למחבת את הפלפלים, מוסיפים את השקדים או הצנוברים והסויה. ממליחים במידת הצורך, ומטגנים תוך כדי ערבוב עוד שתי דקות. מגישים מיד עם אורז לבן. |