up למעלה
 

בשר בקר ישראלי בפלפלים

מנה סינית קלאסית. בדרך כלל משלבים בה הסינים שקדים מולבנים. נסו להכינה מצנוברים.
ההנאה מובטחת.

מצרכים
(4 מנות)
400 גרם בשר בקר טרי מיושן (שייטל, כף, סינטה או פילה), חתוך לקוביות בגודל 1X1 ס"מ או רצועות
שמן צמחי לטיגון
מעט פלפלים חריפים יבשים כתושים
½ 1 כפות רוטב סויה משובח
3 פלפלים חתוכים לרצועות (אדומים וירוקים)
½ כוס שקדים מולבנים או צנובר

למשרה:
½ 1 כפות רוטב סויה משובח.
1 כפית קורנפלור.
2 כפות יין לבן יבש.
½ כפית דבש.
½ כפית אבקת חרדל.

אופן הכנה
1. מערבבים בקערה את חומרי המשרה, מוסיפים את הבשר ומשהים חצי שעה. מערבבים מדי פעם.

2. אחר כך את רצועות הפלפלים הירוקים. מטגנים – מערבבים כ- 3 דקות עד שהפלפלים מתחילים להתרכך. מוציאים בכף מחוררת.

3. מוסיפים מעט שמן אם צריך, ומטגנים – מערבבים את הבשר כ- 3 דקות, עד שהוא מתחיל להשחים.
4. מחזירים למחבת את הפלפלים, מוסיפים את השקדים או הצנוברים והסויה. ממליחים במידת הצורך, ומטגנים תוך כדי ערבוב עוד שתי דקות. מגישים מיד עם אורז לבן.

שווה לקרוא

פרוסות שפיץ צ'אך מבשר ישראלי צרובות עם בצלים מוחמצים

פרוסות שפיץ צ'אך מבשר ישראלי צרובות עם בצלים מוחמצים

נתח הצ'אך המוכר גם כצ'אק…
קרא עוד
שניצל בקר ישראלי בציפוי שומשום

שניצל בקר ישראלי בציפוי שומשום

מצרכים חומרים ל-50 מנות: 10…
קרא עוד
גלילות בקר וגזרים צבעוניים

גלילות בקר וגזרים צבעוניים

נתח האווזית פחות מוכר, אבל…
קרא עוד
חלונות סינטה ברוטב טופי של אחת ממסעדות הבשר הטובות בארץ

חלונות סינטה ברוטב טופי של אחת ממסעדות הבשר הטובות בארץ

ביקור אצל מתן אברהמס במסעדת…
קרא עוד