up למעלה

בשר בקר ישראלי בפלפלים

מנה סינית קלאסית. בדרך כלל משלבים בה הסינים שקדים מולבנים. נסו להכינה מצנוברים.
ההנאה מובטחת.

מצרכים
(4 מנות)
400 גרם בשר בקר טרי מיושן (שייטל, כף, סינטה או פילה), חתוך לקוביות בגודל 1X1 ס”מ או רצועות
שמן צמחי לטיגון
מעט פלפלים חריפים יבשים כתושים
½ 1 כפות רוטב סויה משובח
3 פלפלים חתוכים לרצועות (אדומים וירוקים)
½ כוס שקדים מולבנים או צנובר

למשרה:
½ 1 כפות רוטב סויה משובח.
1 כפית קורנפלור.
2 כפות יין לבן יבש.
½ כפית דבש.
½ כפית אבקת חרדל.

אופן הכנה
1. מערבבים בקערה את חומרי המשרה, מוסיפים את הבשר ומשהים חצי שעה. מערבבים מדי פעם.

2. אחר כך את רצועות הפלפלים הירוקים. מטגנים – מערבבים כ- 3 דקות עד שהפלפלים מתחילים להתרכך. מוציאים בכף מחוררת.

3. מוסיפים מעט שמן אם צריך, ומטגנים – מערבבים את הבשר כ- 3 דקות, עד שהוא מתחיל להשחים.
4. מחזירים למחבת את הפלפלים, מוסיפים את השקדים או הצנוברים והסויה. ממליחים במידת הצורך, ומטגנים תוך כדי ערבוב עוד שתי דקות. מגישים מיד עם אורז לבן.

שווה לקרוא

פרוסות שפיץ צ’אך מבשר ישראלי צרובות עם בצלים מוחמצים

פרוסות שפיץ צ’אך מבשר ישראלי צרובות עם בצלים מוחמצים

נתח הצ'אך המוכר גם כצ'אק…
קרא עוד
רצועות בשר בקר ישראלי מבושל בנוסח מקסיקני

רצועות בשר בקר ישראלי מבושל בנוסח מקסיקני

מצרכים חומרים ל-50 מנות: 3…
קרא עוד
סטייק מבקר ישראלי במשרה רום

סטייק מבקר ישראלי במשרה רום

טבחי ניו אורלינס הרבו להשתמש…
קרא עוד
טנזייה עם בשר בקר ישראלי

טנזייה עם בשר בקר ישראלי

מיקי ניר שף מלון דן…
קרא עוד
גודל פונט