up למעלה

בקר ישראלי בטיגון-ערבוב עם חזה אווז מעושן

מצרכים
(4 מנות)
500 גרם בשר (שייטל, סינטה או פילה), חתוך לרצועות דקות
1 כף שמן זית
50 גרם חזה אווז מעושן, חתוך לרצועות דקות
1 גזר חתוך לגפרורים דקים
2 מקלות סלרי פרוסים דק
מלח ופלפל שחור, טחון טרי
10 עלי מרווה טריים או 1/2 כפית מרווה יבשה
3 כפות יין שרי או מדירה
אופן הכנה
מחממים את השמן בווק או במחבת גדולה ומטגנים- מערבבים את רצועות חזה האווז במשך דקה.
מוסיפים את רצועות הבקר, הירקות והמרווה ומטגנים-מערבבים במשך 3 דקות. מתבלים ומוסיפים את היין.
ממשיכים בטיגון-ערבוב עוד דקה-שתיים עד שהיין מתאדה. מגישים מיד עם ספגטיני או פסטה דקה אחרת.

שווה לקרוא

רצועות בשר בקר ישראלי מבושל בנוסח מקסיקני

רצועות בשר בקר ישראלי מבושל בנוסח מקסיקני

מצרכים חומרים ל-50 מנות: 3…
קרא עוד
שרינג – פיקנייה צלויה ברוטב תפוזים ואניס בליווי פרוסות תפוזים מקורמלות

שרינג – פיקנייה צלויה ברוטב תפוזים ואניס בליווי פרוסות תפוזים מקורמלות

ממה מורכב הביס המושלם? כנראה…
קרא עוד
שניצל כף בציפוי פריך

שניצל כף בציפוי פריך

אנחנו מכירים לא מעט אנשים…
קרא עוד
מעורב בשר ישראלי

מעורב בשר ישראלי

מרגישים בשלים לקחת את המעורב…
קרא עוד