שלמה רודד, בשרי יוז'י
חומרים ל-5 סועדים:
§ 1 ק"ג פילה או שייטל חתוך לרצועות
§ 2 בצלים פרוסים לרצועות
§ 2 מגשי פטריות שמפיניון פרוסות
§ פלפל שחור/מלח
§ 1 מכל ריץ' (שמנת צמחית(
אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את הפטריות למשך 2 דקות, ומניחים בצד. מקפיצים במחבת (שחוממה מראש) את הבשר במשך 2 דקות, ואז מוסיפים את הבצל, הפטריות והשמנת ומתבלים למשך 3 דקות נוספות. מומלץ להגיש עם אורז
|