up למעלה

ביף סטרוגנוף מבשר בקר ישראלי

 

שלמה רודד, בשרי יוז’י

חומרים ל-5 סועדים:

§ 1 ק”ג פילה או שייטל חתוך לרצועות

§ 2 בצלים פרוסים לרצועות

§ 2 מגשי פטריות שמפיניון פרוסות

§ פלפל שחור/מלח

§ 1 מכל ריץ’ (שמנת צמחית(

אופן ההכנה:

מטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את הפטריות למשך 2 דקות, ומניחים בצד. מקפיצים במחבת (שחוממה מראש) את הבשר במשך 2 דקות, ואז מוסיפים את הבצל, הפטריות והשמנת ומתבלים למשך 3 דקות נוספות. מומלץ להגיש עם אורז

שווה לקרוא

שניצל בקר מבשר ישראלי #2

שניצל בקר מבשר ישראלי #2

  גלקופ משה, הבשרים של…
קרא עוד
סטייק מפולפל מבשר ישראלי

סטייק מפולפל מבשר ישראלי

בכל ביסטרו צרפתי תמצאו את…
קרא עוד
שניצל כף בציפוי פריך

שניצל כף בציפוי פריך

אנחנו מכירים לא מעט אנשים…
קרא עוד
מתכון לפונדו – שרינג ישראלי זה הכי הכי

מתכון לפונדו – שרינג ישראלי זה הכי הכי

כולם יודעים שהכי ישראלי זה…
קרא עוד
גודל פונט