| גלקופ משה, הבשרים של זלמן
חומרים:
§ 6 יחידות דקות ודפוקות של שייטל או סינטה
§ 4 ביצים
§ מלח/פלפל שחור
§ 1 כפית רוטב ווצ'סטר
§ קמח, פירורי לחם גרוס
אופן ההכנה:
מפרידים את הביצים (לחלבון ולחלמון) ומקציפים את החלבון (הלבן(.
קערה מס' 1: קמח, מלח, פלפל
קערה מס' 2: החלבונים המוקצפים
קערה מס' 3: פירורי לחם
קערה מס' 4: החלמונים ורוטב הווצ'סטר
קערה מס' 5: פירורי לחם
טובלים את השניצלים בכל הקערות, לפי הסדר, ומטגנים.

|