up למעלה

ספגטי בולונז מבשר ישראלי

רכיבים (ל- 10 מנות):
–  400 גרם ספגטי מקמח מלא
– זר בזיליקום
– חצי קילו בשר בקר טרי טחון (ניתן להשתמש בכל אחד מהנתחים)
– 1 בצל
– 2 שיני שום
– 8 עגבניות קלופות
– 1 גזר
– 1 כף שמן זית

אופן ההכנה:

ספגטי
– מבשלים את הספגטי, לפי הוראות היצרן, מסננים ומניחים בקערה

רוטב בולונז
– קוצצים את הבצל ואת השום
– קולפים את העגבניות וחותכים אותן ואת הגזר לקוביות
– מטגנים את הבצל והשום עד לשקיפות, מוסיפים את הגזר ואת הבשר הטחון
– ממשיכים לבשל ומערבבים כל הזמן עד שמתאדים כל הנוזלים והבשר מתייבש
– מוסיפים את קוביות העגבניות הקלופות ומבשלים עם מעט מים עוד 10 דקות. מתבלים במלח, בפלפל ובבזיליקום ויוצקים על הספגטי

דבר הדיאטנית:
כאשר אנחנו כוללים בשר בקר בארוחה שלנו, אנחנו מגדילים את הערך התזונתי שלה. בשר בקר הוא תחנת כוח תזונתית וספק מצוין של ברזל, אבץ, חלבון וויטמינים מקבוצת ,B כולל B12 ו B6.
כל מנה מכילה
כ-300 קלוריות
5 גר' שומן
3 מ"ג ברזל , 3 מ"ג אבץ

שווה לקרוא

קציצות בקר מבשר ישראלי

קציצות בקר מבשר ישראלי

מצרכים 1 קילו בשר טחון…
קרא עוד
קבב ים תיכוני של ניר צוק

קבב ים תיכוני של ניר צוק

מצרכים: קילו בקר לטחינה -…
קרא עוד
קוגלהוף בשר ישראלי ים תיכוני/ השף אבי שטייניץ

קוגלהוף בשר ישראלי ים תיכוני/ השף אבי שטייניץ

חומרים ל-8 מנות לתערובת הבשר:…
קרא עוד
עגבניות ממולאות עם בשר ישראלי בנוסח מצרי

עגבניות ממולאות עם בשר ישראלי בנוסח מצרי

ממולאים מתחברים אצלנו עם סיר…
קרא עוד