up למעלה

נתח קצבים מבשר ישראלי על עגבניות שרופות

מצרכים

– קילו וחצי של נתח קצבים

– 400 גר' עגבניות תמר בשלות

– בצל אחד.

– פלפל חריף

– צרור בצל ירוק

– שמן זית

– מלח ופלפל

אופן ההכנה

1. צורבים את הירקות על גריל פחמים.
2. קוצצים גס בעזרת סכין.
3. בקערה מערבבים עם שמן זית, מלח ופלפל, יוצרים מעין סלט מתובל וטעים.
4. צורבים את נתח הקצבים על גריל פחמים לדרגת מדיום.
5. חותכים לפרוסות נגד הסיבים. מגישים בצלחת שטוחה על הסלט החמים.

 

קרדיט: וואלה

צילום: אפיק גבאי

שווה לקרוא

שפונדרה (קשתית) בתנור מבשר ישראלי

שפונדרה (קשתית) בתנור מבשר ישראלי

רכיבים: • נתח שפונדרה טרי  (קשתית)…
קרא עוד
שרינג – פיקנייה צלויה ברוטב תפוזים ואניס בליווי פרוסות תפוזים מקורמלות

שרינג – פיקנייה צלויה ברוטב תפוזים ואניס בליווי פרוסות תפוזים מקורמלות

ממה מורכב הביס המושלם? כנראה…
קרא עוד
שפונדרה (קשתית) בתנור מבשר ישראלי #2

שפונדרה (קשתית) בתנור מבשר ישראלי #2

המקור למתכון: צ.ד האחים סאסי…
קרא עוד
נתח ואסיו במשרה שמן זית

נתח ואסיו במשרה שמן זית

באטליז פרה אדומה יודעים היטב,…
קרא עוד