up למעלה

המבורגר דיאט, אבל ישראלי

מצרכים
(4 מנות)
400 גרם בשר טחון (כף, שייטל, קאצ`קע או צ`אק)
200 גרם בורגול
1 שן שום כתושה
1/3 כוס פטרוזיליה קצוצה
1 כף כוסברה טחונה
1 כף ברנדי
מלח ופלפל שחור, טחון טרי
מעט שמן לטיגון
אופן הכנה
משרים את הבורגול במים קרים במשך 10 דקות, מסננים וסוחטים את המים.
מערבבים את הבשר עם הבורגול ושאר החומרים, מתבלים ויוצרים קציצות עגולות. משהים 30 דקות במקרר.
מטגנים על מחבת טפלון משומנת קלות, 3-4 דקות מכל צד. מגישים עם סלט ירוק.

 

תמונה מאתר pixabay.com

שווה לקרוא

קוגלהוף בשר ישראלי ים תיכוני/ השף אבי שטייניץ

קוגלהוף בשר ישראלי ים תיכוני/ השף אבי שטייניץ

חומרים ל-8 מנות לתערובת הבשר:…
קרא עוד
הקציצות של שולה מבשר ישראלי

הקציצות של שולה מבשר ישראלי

  שולה נווה ורמוס, מנהלת…
קרא עוד
קניש בשר מבשר ישראלי

קניש בשר מבשר ישראלי

  רולדת בשר שמקורה במטבח…
קרא עוד
קבב ים תיכוני של ניר צוק

קבב ים תיכוני של ניר צוק

מצרכים: קילו בקר לטחינה -…
קרא עוד