up למעלה

תערובת תבלינים לגריל ישראלי #2

מתוך “ספר הבשר” , מאת: חנוך פרבר
במקום לתבל את הבשר בתערובות אקראיות, הכינו מראש תערובות תבלינים ושימרו אותם בכלי זכוכית אטום.
המלח שבתערובת ישמור על טריותה במשך חודשים ארוכים.

טיפ: תבלינים כדאי לקנות בכמות שאינה עולה על 50 גרם ולשמור בכלי זכוכית אטום.

תערובת 1:
500 גרם מלח ים
50 גרם פלפל שחור, טחון טרי
30 גרם פלפלת חריפה
50 גרם פפריקה מתוקה

גיוונים:
50 גרם זרעי כוסברה כתושים, או 50 גרם זרעי חרדל כתושים, או 50 גרם כמון טחון

תערובת 2:
500 גרם מלח ים
4 כפות טרגון יבש, מפורר
4 כפות אורגנו יבש, מפורר
4 כפות אבקת שום
6 כפות פפריקה
4 כפות אבקת קארי
8 כפות אבקת חרדל
2 כפות אבקת בצל

מערבבים מראש. שומרים בצנצנת אטומה ומתבלים את הבשר לפני הצלייה.

שווה לקרוא

משרה לבקר ישראלי על האש

משרה לבקר ישראלי על האש

  מצרכים (מתאים ל-2 ק"ג…
קרא עוד
סטייק פלורנטיני עם בשר ישראלי

סטייק פלורנטיני עם בשר ישראלי

  בטוסקנה מגדלים פרות במיוחד…
קרא עוד
קבב מזרחי עם בשר ישראלי

קבב מזרחי עם בשר ישראלי

  אם תהיתם פעם איך…
קרא עוד
שיפודי סטייק טרייאקי מבשר ישראלי

שיפודי סטייק טרייאקי מבשר ישראלי

  טעמם של השום והזנגוויל…
קרא עוד
גודל פונט