up למעלה

תערובת תבלינים לגריל ישראלי #2

מתוך “ספר הבשר” , מאת: חנוך פרבר
במקום לתבל את הבשר בתערובות אקראיות, הכינו מראש תערובות תבלינים ושימרו אותם בכלי זכוכית אטום.
המלח שבתערובת ישמור על טריותה במשך חודשים ארוכים.

טיפ: תבלינים כדאי לקנות בכמות שאינה עולה על 50 גרם ולשמור בכלי זכוכית אטום.

תערובת 1:
500 גרם מלח ים
50 גרם פלפל שחור, טחון טרי
30 גרם פלפלת חריפה
50 גרם פפריקה מתוקה

גיוונים:
50 גרם זרעי כוסברה כתושים, או 50 גרם זרעי חרדל כתושים, או 50 גרם כמון טחון

תערובת 2:
500 גרם מלח ים
4 כפות טרגון יבש, מפורר
4 כפות אורגנו יבש, מפורר
4 כפות אבקת שום
6 כפות פפריקה
4 כפות אבקת קארי
8 כפות אבקת חרדל
2 כפות אבקת בצל

מערבבים מראש. שומרים בצנצנת אטומה ומתבלים את הבשר לפני הצלייה.

שווה לקרוא

שיפודים ישראלים מעושנים בניחוח יפני

שיפודים ישראלים מעושנים בניחוח יפני

  מאיסטר רפי אהרונוביץ חומרים…
קרא עוד
גירסה צנועה של סטייק נוסח פלורנטינה מבשר ישראלי

גירסה צנועה של סטייק נוסח פלורנטינה מבשר ישראלי

מצרכים ל-4 קרניבורים 4 פרוסות…
קרא עוד
המבורגר מבשר בקר ישראלי טרי

המבורגר מבשר בקר ישראלי טרי

מצרכים: בשר טחון משפונדרה/צוואר/חזה המורכב מ-30%…
קרא עוד
שישליק קווקזי עם בשר בקר ישראלי

שישליק קווקזי עם בשר בקר ישראלי

  בקווקז מקובל להכין שישליק…
קרא עוד
גודל פונט