up למעלה

תערובת תבלינים לגריל ישראלי #2

מתוך “ספר הבשר” , מאת: חנוך פרבר
במקום לתבל את הבשר בתערובות אקראיות, הכינו מראש תערובות תבלינים ושימרו אותם בכלי זכוכית אטום.
המלח שבתערובת ישמור על טריותה במשך חודשים ארוכים.

טיפ: תבלינים כדאי לקנות בכמות שאינה עולה על 50 גרם ולשמור בכלי זכוכית אטום.

תערובת 1:
500 גרם מלח ים
50 גרם פלפל שחור, טחון טרי
30 גרם פלפלת חריפה
50 גרם פפריקה מתוקה

גיוונים:
50 גרם זרעי כוסברה כתושים, או 50 גרם זרעי חרדל כתושים, או 50 גרם כמון טחון

תערובת 2:
500 גרם מלח ים
4 כפות טרגון יבש, מפורר
4 כפות אורגנו יבש, מפורר
4 כפות אבקת שום
6 כפות פפריקה
4 כפות אבקת קארי
8 כפות אבקת חרדל
2 כפות אבקת בצל

מערבבים מראש. שומרים בצנצנת אטומה ומתבלים את הבשר לפני הצלייה.

שווה לקרוא

שיפודי כף/שייטל ברוטב ברביקיו בייתי

שיפודי כף/שייטל ברוטב ברביקיו בייתי

נתח הכף והשייטל הינם נתחים…
קרא עוד
סטייק פלורנטיני עם בשר ישראלי

סטייק פלורנטיני עם בשר ישראלי

  בטוסקנה מגדלים פרות במיוחד…
קרא עוד
21 טיפים למנגל מושלם

21 טיפים למנגל מושלם

ככה מנגל צריך להיראות: ליקטנו…
קרא עוד
5 סטייקים נהדרים שלא הכרתם

5 סטייקים נהדרים שלא הכרתם

אתם אוהבים סינטה אבל בא…
קרא עוד
גודל פונט