up למעלה

תערובת תבלינים לגריל ישראלי #1

 

מצרכים
500 גרם מלח ים
50 גרם פלפל שחור, טחון טרי
30 גרם פלפלת חריפה
50 גרם פפריקה מתוקה
גיוונים:
50 גרם זרעי כוסברה כתושים
או
50 גרם זרעי חרדל כתושים
או
50 גרם כמון טחון
אופן הכנה
מערבבים מראש. שומרים בצנצנת אטומה ומתבלים את הבשר לפני הצלייה.

תמונה מאתר pixabay.com

שווה לקרוא

סוד הקסם של הבשר המיושן

סוד הקסם של הבשר המיושן

אנחנו יודעים שבשר מיושן הוא…
קרא עוד
רוטב מנגו- לגריל ולמאכלי עגל מבשר ישראלי

רוטב מנגו- לגריל ולמאכלי עגל מבשר ישראלי

מצרכים (500 מ"ל רוטב) 2…
קרא עוד
משרות שונות לבשר ישראלי על האש

משרות שונות לבשר ישראלי על האש

  מתוך "ספר הבשר" ,…
קרא עוד
קבב ים תיכוני של ניר צוק

קבב ים תיכוני של ניר צוק

מצרכים: קילו בקר לטחינה -…
קרא עוד