למעלה
קונים בשר
הבשר הישראלי
טיפול בבשר
קנית בשר
טיפים להכנת בשר
נתחים
מתכונים
בשר בתנור
חגים ומועדים
סיר הבשר
מנות בשר קרות
מתכוני בשר טחון
בשר על המחבת
בשר על האש
מועדון הקצבים
אירועים
אמנת הבשר הישראלי
מידעונים
תזונה
שומן
בשר בכל הגילאים
רכיבי תזונה
שמירה על המשקל
ענף הבקר
גידול הבקר
בוקרים
איכות ובטיחות
מחירי בקר
מידע מקצועי
אירגונים בענף
רשימת איטליזים
צור קשר
חיפוש
דף הבית
מתכונים
בשר על האש
תערובת תבלינים לגריל ישראלי #1
תערובת תבלינים לגריל ישראלי #1
מצרכים
500 גרם מלח ים
50 גרם פלפל שחור, טחון טרי
30 גרם פלפלת חריפה
50 גרם פפריקה מתוקה
גיוונים:
50 גרם זרעי כוסברה כתושים
או
50 גרם זרעי חרדל כתושים
או
50 גרם כמון טחון
אופן הכנה
מערבבים מראש. שומרים בצנצנת אטומה ומתבלים את הבשר לפני הצלייה.
תמונה מאתר pixabay.com
שווה לקרוא
כל הסודות לקבב המושלם
נערכים למנגל המסורתי? כחלק מההיערכות,…
קרא עוד
שרינג – סטייקים דקיקים של שייטל מבשר בקר ישראלי טרי
באים אליכם אורחים ואתם רוצים…
קרא עוד
כל מה שצריך לדעת למנגל של יום העצמאות
בכל על האש שמכבד את…
קרא עוד
שישליק נתח קצבים במרינדה ים תיכונית
ניר עופר ממעדניית דלישס עם…
קרא עוד
סגור
סגור
Accessibility by WAH