up למעלה

תערובת תבלינים לגריל ישראלי #1

 

מצרכים
500 גרם מלח ים
50 גרם פלפל שחור, טחון טרי
30 גרם פלפלת חריפה
50 גרם פפריקה מתוקה
גיוונים:
50 גרם זרעי כוסברה כתושים
או
50 גרם זרעי חרדל כתושים
או
50 גרם כמון טחון
אופן הכנה
מערבבים מראש. שומרים בצנצנת אטומה ומתבלים את הבשר לפני הצלייה.

תמונה מאתר pixabay.com

שווה לקרוא

רטבים שונים לבשר ישראלי על האש

רטבים שונים לבשר ישראלי על האש

  מתוך "ספר הבשר" ,…
קרא עוד
שיפודים ישראלים מעושנים בניחוח יפני

שיפודים ישראלים מעושנים בניחוח יפני

  מאיסטר רפי אהרונוביץ חומרים…
קרא עוד
גירסה צנועה של סטייק נוסח פלורנטינה מבשר ישראלי

גירסה צנועה של סטייק נוסח פלורנטינה מבשר ישראלי

מצרכים ל-4 קרניבורים 4 פרוסות…
קרא עוד
שישליק קווקזי עם בשר בקר ישראלי

שישליק קווקזי עם בשר בקר ישראלי

  בקווקז מקובל להכין שישליק…
קרא עוד
גודל פונט