up למעלה

תערובת תבלינים לגריל ישראלי #1

 

מצרכים
500 גרם מלח ים
50 גרם פלפל שחור, טחון טרי
30 גרם פלפלת חריפה
50 גרם פפריקה מתוקה
גיוונים:
50 גרם זרעי כוסברה כתושים
או
50 גרם זרעי חרדל כתושים
או
50 גרם כמון טחון
אופן הכנה
מערבבים מראש. שומרים בצנצנת אטומה ומתבלים את הבשר לפני הצלייה.

תמונה מאתר pixabay.com

שווה לקרוא

כל הסודות לקבב המושלם

כל הסודות לקבב המושלם

נערכים למנגל המסורתי? כחלק מההיערכות,…
קרא עוד
שרינג – סטייקים דקיקים של שייטל מבשר בקר ישראלי טרי

שרינג – סטייקים דקיקים של שייטל מבשר בקר ישראלי טרי

באים אליכם אורחים ואתם רוצים…
קרא עוד
כל מה שצריך לדעת למנגל של יום העצמאות

כל מה שצריך לדעת למנגל של יום העצמאות

בכל על האש שמכבד את…
קרא עוד
שישליק נתח קצבים במרינדה ים תיכונית

שישליק נתח קצבים במרינדה ים תיכונית

ניר עופר ממעדניית דלישס עם…
קרא עוד