צילום: אמיר מנחם
1. מחממים סיר רחב בעל שוליים גבוהות לחום בינוני ומוסיפים שומן בקר או שמן זית.
2. מוסיפים את נתחי בשר הלחי, הראש והזנב וצולים כ-15 דקות על אש בינונית. (יש להשחים את הבשר, ולא לשרוף).
3. מעבירים את נתחי הבשר לקערה גדולה ומניחים בצד.
4. צולים בסיר את הבצלים כ-10 דקות ומקרמלים אותם.
צילום: אמיר מנחם
5. מחזירים את נתחי הבשר לסיר, מוסיפים מבחר עצמות ומכסים אותם במים בטמפרטורת החדר. מוסיפים כפית מלח וחצי כפית פלפל שחור ומביאים לרתיחה.
6.מנמיכים לבעבוע איטי, מכסים ובשלב הזה ומשאירים לבישול על להבה קטנה למשך כ-4 שעות או מעבירים לתנור שחומם ל-130 מעלות למשך כ-6 שעות.
7. את הקישואים מוסיפים בשעה האחרונה של הבישול. (מומלץ להכין את התבשיל יום קודם)
8. לפני הגשה מביאים לבעבוע על סף רתיחה, מאזנים תיבול במלח ופלפל שחור ומגישים.
צילום: אמיר מנחם