up למעלה

שרינג – סטייקים דקיקים של שייטל מבשר בקר ישראלי טרי

באים אליכם אורחים ואתם רוצים לפנק אותם ממש? בקשו מהקצב שלכם נתח שייטל ישראלי טרי ולכו להכין להם את הארוחה הכי טעימה שיש. גם טעימה וגם פשוטה להכנה

 

מצרכים:

קילו שייטל
לתערובת התבלינים: 1 כף פפריקה, 3 כפות טריאקי, 3 כפות שמן זית, 4 כפות עלי טימין, 3 שיני שום כתושות, כפית מלח גס.

 

לסלט:

3 עגבניות חצויות , 2 שומרים חתוכים לרבעים , 1 פלפל חריף ירוק פרוס לטבעות דקות.
4 כפות שמן זית
מיץ משני לימונים
1 כפית מלח גס
1 שן שום כתושה

אופן ההכנה:

מערבבים את כל מרכיבי תערובת התבלינים בקערה.
פורסים את השייטל לפרוסות דקות ומכניסים לקערה.
מחממים פלנצ’ה וצולים את נתחי השייטל כ- 3 דקות מכל צד .
לאחר מכן מערבבים את העגבניות והשומר עם 2 כפות שמן זית וצולים על הפלנצ’ה עד להשחמה, מסירים מהאש ומערבבים בקערה עם הפלפל, השום, 2 כפות שמן הזית הנוספות ומיץ הלימון.

 

המלצת הגשה:

לצד טחינה

 

 

קרדיט: Mako

שווה לקרוא

רטבים שונים לבשר ישראלי על האש

רטבים שונים לבשר ישראלי על האש

  מתוך "ספר הבשר" ,…
קרא עוד
שיפודי סטייק טרייאקי מבשר ישראלי

שיפודי סטייק טרייאקי מבשר ישראלי

  טעמם של השום והזנגוויל…
קרא עוד
מתכונים ליום העצמאות

מתכונים ליום העצמאות

מחפשים מתכוני על האש? מתלבטים…
קרא עוד
שיפודי פיקניה במרינדה של בירה וחרדל

שיפודי פיקניה במרינדה של בירה וחרדל

הפיקנייה (שפיץ צ'אך) הינו נתח…
קרא עוד
גודל פונט