up למעלה

שרינג – סטייקים דקיקים של שייטל מבשר בקר ישראלי טרי

באים אליכם אורחים ואתם רוצים לפנק אותם ממש? בקשו מהקצב שלכם נתח שייטל ישראלי טרי ולכו להכין להם את הארוחה הכי טעימה שיש. גם טעימה וגם פשוטה להכנה

 

מצרכים:

קילו שייטל
לתערובת התבלינים: 1 כף פפריקה, 3 כפות טריאקי, 3 כפות שמן זית, 4 כפות עלי טימין, 3 שיני שום כתושות, כפית מלח גס.

 

לסלט:

3 עגבניות חצויות , 2 שומרים חתוכים לרבעים , 1 פלפל חריף ירוק פרוס לטבעות דקות.
4 כפות שמן זית
מיץ משני לימונים
1 כפית מלח גס
1 שן שום כתושה

אופן ההכנה:

מערבבים את כל מרכיבי תערובת התבלינים בקערה.
פורסים את השייטל לפרוסות דקות ומכניסים לקערה.
מחממים פלנצ’ה וצולים את נתחי השייטל כ- 3 דקות מכל צד .
לאחר מכן מערבבים את העגבניות והשומר עם 2 כפות שמן זית וצולים על הפלנצ’ה עד להשחמה, מסירים מהאש ומערבבים בקערה עם הפלפל, השום, 2 כפות שמן הזית הנוספות ומיץ הלימון.

 

המלצת הגשה:

לצד טחינה

 

 

קרדיט: Mako

שווה לקרוא

שישליק קווקזי עם בשר בקר ישראלי

שישליק קווקזי עם בשר בקר ישראלי

  בקווקז מקובל להכין שישליק…
קרא עוד
תערובת תבלינים לגריל ישראלי #2

תערובת תבלינים לגריל ישראלי #2

מתוך "ספר הבשר" , מאת:…
קרא עוד
כל מה שצריך לדעת למנגל של יום העצמאות

כל מה שצריך לדעת למנגל של יום העצמאות

בכל על האש שמכבד את…
קרא עוד
שיפודי סטייק טרייאקי מבשר ישראלי

שיפודי סטייק טרייאקי מבשר ישראלי

  טעמם של השום והזנגוויל…
קרא עוד
גודל פונט