up למעלה

שפונדרה (קשתית) בתנור מבשר ישראלי

רכיבים:
• נתח שפונדרה טרי  (קשתית) 3 ק”ג.
• כף שמן קנולה
• מלח גס
• פלפל שחור גרוס
• 2 כוסות של יין אדום יבש

הכנה:
יוצקים את השמן על הבשר ומתבלים עם המלח והפלפל. מכסים את התבנית ומכניסים ל-20 דקות לתנור שחומם מראש ל-250 מעלות. לאחר מכן, מנמיכים את החום ל-150 מעלות, מוסיפים את היין ואופים במשך כ-3.5 עד 4 שעות.

הערה: אם היין מתאדה במהלך הבישול ניתן להוסיף עוד מעט יין. זו לא חובה, כיוון שהשומן של הבשר ישאיר אותו עסיסי גם בתום הבישול.

שווה לקרוא

סנייה קצת אחרת, מבשר ישראלי

סנייה קצת אחרת, מבשר ישראלי

מצרכים חומרים ל – 50…
קרא עוד
נתח ואסיו במשרה שמן זית

נתח ואסיו במשרה שמן זית

באטליז פרה אדומה יודעים היטב,…
קרא עוד
שריר אחורי עם בצלי שאלוט, מרווה ורוזמרין

שריר אחורי עם בצלי שאלוט, מרווה ורוזמרין

כן כן, זו לא טעות,…
קרא עוד
קדירת בשר – רפי אהרונוביץ

קדירת בשר – רפי אהרונוביץ

הקדרה, שגרסאות רבות לה, היא…
קרא עוד
גודל פונט