up למעלה

שניצל בקר מבשר ישראלי #2

 

גלקופ משה, הבשרים של זלמן

חומרים:

§ 6 יחידות דקות ודפוקות של שייטל או סינטה

§ 4 ביצים

§ מלח/פלפל שחור

§ 1 כפית רוטב ווצ’סטר

§ קמח, פירורי לחם גרוס

אופן ההכנה:

מפרידים את הביצים (לחלבון ולחלמון) ומקציפים את החלבון (הלבן(.

קערה מס’ 1: קמח, מלח, פלפל

קערה מס’ 2: החלבונים המוקצפים

קערה מס’ 3: פירורי לחם

קערה מס’ 4: החלמונים ורוטב הווצ’סטר

קערה מס’ 5: פירורי לחם

טובלים את השניצלים בכל הקערות, לפי הסדר, ומטגנים.

 pan06-03.jpg

שווה לקרוא

אסקלופ מבשר ישראלי בנוסח וינאי (שניצל)

אסקלופ מבשר ישראלי בנוסח וינאי (שניצל)

מצרכים (4 מנות) 4 פרוסות…
קרא עוד
ביף סטרוגנוף מבשר בקר ישראלי

ביף סטרוגנוף מבשר בקר ישראלי

  שלמה רודד, בשרי יוז'י…
קרא עוד
רצועות בשר בקר ישראלי מבושל בנוסח מקסיקני

רצועות בשר בקר ישראלי מבושל בנוסח מקסיקני

מצרכים חומרים ל-50 מנות: 3…
קרא עוד
בקר בטיגון-ערבוב עם תרד וזנגוויל

בקר בטיגון-ערבוב עם תרד וזנגוויל

בקר בטיגון-ערבוב עם תרד וזנגוויל…
קרא עוד
גודל פונט