מצרכים
6 יחידות שייטל טרי או סינטה טרי פרוס דק ודפוק. (לבקש מהקצב בשר מיושן)
4 ביצים.
½ כפית מלח.
½ כפית רוטב ווצסטר.
קמח לקימוח
פירורי לחם
אופן הכנה
להפריד את הביצים לחלבון וחלמון את החלבון להקציף.
בקערה מספר 1 שמים קמח, מלח, פלפל
בקערה מספר 2 שמים חלבון מוקצף
בקערה מספר 3 שמים פירורי לחם
בקערה מספר 4 שמים חלמון עם רוטב ווצסטר
בקערה מספר 5 שמים פירורי לחם להעביר כל פרוסת בשר דרך הקמח, החלבון, לאחר מכן פירורי הלחם, שוב החלבון ופירורי הלחם.
לטגן ולהגיש חם עם לימון. גרסה פשוטה יותר היא להמליח את הפרוסות, לקמח ולהעביר בביצה טרופה ולאחר מכן בפירורי לחם.