up למעלה

שניצל בקר מבשר ישראלי #1

מצרכים
6 יחידות שייטל טרי או סינטה טרי פרוס דק ודפוק. (לבקש מהקצב בשר מיושן)
4 ביצים.
½ כפית מלח.
½ כפית רוטב ווצסטר.
קמח לקימוח
פירורי לחם
אופן הכנה
להפריד את הביצים לחלבון וחלמון את החלבון להקציף.
בקערה מספר 1 שמים קמח, מלח, פלפל
בקערה מספר 2 שמים חלבון מוקצף
בקערה מספר 3 שמים פירורי לחם
בקערה מספר 4 שמים חלמון עם רוטב ווצסטר
בקערה מספר 5 שמים פירורי לחם להעביר כל פרוסת בשר דרך הקמח, החלבון, לאחר מכן פירורי הלחם, שוב החלבון ופירורי הלחם.
לטגן ולהגיש חם עם לימון. גרסה פשוטה יותר היא להמליח את הפרוסות, לקמח ולהעביר בביצה טרופה ולאחר מכן בפירורי לחם.

שווה לקרוא

שניצל בקר מבשר ישראלי #2

שניצל בקר מבשר ישראלי #2

  גלקופ משה, הבשרים של…
קרא עוד
חלונות סינטה ברוטב טופי של אחת ממסעדות הבשר הטובות בארץ

חלונות סינטה ברוטב טופי של אחת ממסעדות הבשר הטובות בארץ

ביקור אצל מתן אברהמס במסעדת…
קרא עוד
ביף סטרוגנוף מבשר בקר ישראלי

ביף סטרוגנוף מבשר בקר ישראלי

  שלמה רודד, בשרי יוז'י…
קרא עוד
מעורב בשר ישראלי

מעורב בשר ישראלי

מרגישים בשלים לקחת את המעורב…
קרא עוד