up למעלה

שניצל בקר ישראלי בציפוי שומשום

מצרכים
חומרים ל-50 מנות:
10 ק"ג סינטה בקר, מיושנת היטב
14 ביצים
מלח, פלפל שחור גרוס ואורגנו יבש
4 כוסות קמח
5 כוסות פרורי לחם
1 כוס שומשום
שמן צמחי לטיגון חצי עמוק
אופן הכנה
1. פורסים את הסינטה לפרוסות דקות במשקל 100 גרם כל אחת, ומשטחים אותן בעדינות בעזרת פטיש שניצלים. 2. בקערה טורפים את הביצים ומטבלים במלח, פלפל ואורגנו יבש. 3. מצפים את נתחי הבשר: טובלים בקמח בביצה ובתערובת של פרורי לחם ושומשום. 4. מחממים שמן לטמפרטורה של 180 מעלות, ומטגנים עד להשחמה. מספיגים את עודפי השומן בעזרת נייר סופג. * הצעת הגשה: מניחים את השניצל על סלט רוקט מתובל בשמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל. * כמות: 200 גרם למנה.

שווה לקרוא

מעורב בשר ישראלי

מעורב בשר ישראלי

מרגישים בשלים לקחת את המעורב…
קרא עוד
שניצל כף בציפוי פריך

שניצל כף בציפוי פריך

אנחנו מכירים לא מעט אנשים…
קרא עוד
טנזייה עם בשר בקר ישראלי

טנזייה עם בשר בקר ישראלי

מיקי ניר שף מלון דן…
קרא עוד
פרוסות שפיץ צ'אך מבשר ישראלי צרובות עם בצלים מוחמצים

פרוסות שפיץ צ'אך מבשר ישראלי צרובות עם בצלים מוחמצים

נתח הצ'אך המוכר גם כצ'אק…
קרא עוד