up למעלה

שיפודי קבב ישראלי

מצרכים :

1.5 קילו בשר טחון מנתח  צוואר/צלעות – יש לבקש מהקצב בשר בקר ישראלי טרי ושיטחן את הבשר פעם אחת ולא פעמיים על מנת שישמור על העסיסיות בזמן הצלייה.
יש לבחור נתחים עם יותר חלקי שומן – מומלץ להגיד לקצב שהבשר מיועד לצלייה כקבב.

 

200  גרם שומן כבש קצוץ דק עד כדי טחינה

1 כוס פטרוזיליה קצוצה דק מאוד

1/4 כוס נענע קצוצה

1 בצל גדול קצוץ דק מאוד

2 פרוסות לחם שמטבל במים ואח”כ נסחט

3 שיני שום כתושות

1/2 כף מלח

1/2 כף פלפל שחור גרוס

1 כף כמון

1 כף בהרט

1 ביצה

אופן ההכנה:

לשים בקערה גדולה היטב את כל מרכיבי הקבב

משפדים צורת קבב על שיפוד ומניחים ע מגש משומן במקרר ל-4 שעות לפחות

צולים משני הצדדים עד שהקבב משחים .

מגישים לצד סלט, טחינה, צ’יפס, פיתות חמות

 

 

 

מתכון וצילום: אינס שילת ינאי

שווה לקרוא

עראייס בדיוק כמו שעראייס צריך להיות

עראייס בדיוק כמו שעראייס צריך להיות

קבלו אותו: מתכון לעראייס הכי…
קרא עוד
5 סטייקים נהדרים שלא הכרתם

5 סטייקים נהדרים שלא הכרתם

אתם אוהבים סינטה אבל בא…
קרא עוד
מתכונים ליום העצמאות

מתכונים ליום העצמאות

מחפשים מתכוני על האש? מתלבטים…
קרא עוד
גודל פונט