up למעלה

שיפודי קבב ישראלי

מצרכים :

1.5 קילו בשר טחון מנתח  צוואר/צלעות – יש לבקש מהקצב בשר בקר ישראלי טרי ושיטחן את הבשר פעם אחת ולא פעמיים על מנת שישמור על העסיסיות בזמן הצלייה.
יש לבחור נתחים עם יותר חלקי שומן – מומלץ להגיד לקצב שהבשר מיועד לצלייה כקבב.

 

200  גרם שומן כבש קצוץ דק עד כדי טחינה

1 כוס פטרוזיליה קצוצה דק מאוד

1/4 כוס נענע קצוצה

1 בצל גדול קצוץ דק מאוד

2 פרוסות לחם שמטבל במים ואח”כ נסחט

3 שיני שום כתושות

1/2 כף מלח

1/2 כף פלפל שחור גרוס

1 כף כמון

1 כף בהרט

1 ביצה

אופן ההכנה:

לשים בקערה גדולה היטב את כל מרכיבי הקבב

משפדים צורת קבב על שיפוד ומניחים ע מגש משומן במקרר ל-4 שעות לפחות

צולים משני הצדדים עד שהקבב משחים .

מגישים לצד סלט, טחינה, צ’יפס, פיתות חמות

 

 

 

מתכון וצילום: אינס שילת ינאי

שווה לקרוא

מתכונים ליום העצמאות

מתכונים ליום העצמאות

מחפשים מתכוני על האש? מתלבטים…
קרא עוד
עראייס בדיוק כמו שעראייס צריך להיות

עראייס בדיוק כמו שעראייס צריך להיות

קבלו אותו: מתכון לעראייס הכי…
קרא עוד
5 סטייקים נהדרים שלא הכרתם

5 סטייקים נהדרים שלא הכרתם

אתם אוהבים סינטה אבל בא…
קרא עוד
גודל פונט