up למעלה

שיפודי כף/שייטל ברוטב ברביקיו בייתי

נתח הכף והשייטל הינם נתחים רזים יחסית ומיועדים לצלייה קצרה לכן יש חשיבות לא לייבש אותם בעת הצלייה .

רוטב הברביקיו הבייתי ישמור על עסיסיות הנתח. את הנתח יש לחתוך לקוביות לא גדולות, דבר שיבטיח צלייה מהירה ונכונה של הבשר.
יש להשרות את הבשר במרינדה כ-4 שעות לפני הצלייה.

 

מצרכים :

1 נתח כף/שייטל חתוך לקוביות בגודל בינוני – קטן

 

מצרכים לרוטב הברביקיו הביתי:

1/2 כוס קטשופ

3 כפות רוטב סויה

1 בצל קצוץ

1/2 פלפל חריף קצוץ

3 עגבניות מרוסקות

2 כפות חומץ בן יין

1/2 כף כמון

1/2 כף פפריקה

1 כפית מלח

1 כף סילאן

4 כפות שמן זית

הכנת הרוטב:

בסיר שמים שמן, פלפל ובצל, מטגנים כ-4 דקות ומוסיפים את שאר המרכיבים

מבשלים על להבה נמוכה כ-7 דקות

מסירים מהאש ומצננים עד שהרוטב קר לפני שמניחים את הבשר ברוטב למרינדה.

 

מתכון וצילום: אינס שילת ינאי

שווה לקרוא

עראייס בדיוק כמו שעראייס צריך להיות

עראייס בדיוק כמו שעראייס צריך להיות

קבלו אותו: מתכון לעראייס הכי…
קרא עוד
שיפודי בקר ישראלי

שיפודי בקר ישראלי

  מצרכים ל- 4 מנות…
קרא עוד
משרה 2 לשיפודים מבשר ישראלי

משרה 2 לשיפודים מבשר ישראלי

  מצרכים (מתאים ל-2 ק"ג…
קרא עוד
קבב מזרחי עם בשר ישראלי

קבב מזרחי עם בשר ישראלי

  אם תהיתם פעם איך…
קרא עוד
גודל פונט