up למעלה

שיפודים ישראלים מעושנים בניחוח יפני

 

מאיסטר רפי אהרונוביץ
חומרים (ל-10 שיפודים)

1 ק”ג קצוות אנטריקוט או סינטה חתוכים לקוביות של 2 וחצי על 2 וחצי סנטימטרים ו-250 גרם קוביות חזה אווז חתוך לקוביות קטנות יותר.
למשרה (מרינדה):

3 כפות סויה
2 כפות יין אדום
1 כף דבש מומסת ב-2 כפות מים חמים
2 שיני שום כתוש
1 כף שומשום
כמה טיפות טבסקו
1 כפית חומץ בלסמי אדום
אופן ההכנה:
מערבבים היטב את חומרי המשרה ללא שומשום. משרים את הבשר המשופד ללילה. מפזרים את השומשום וצולים על האש.
המהדרים יכולים להוסיף לתוך המשרה כ-2 ס”מ של שורש זנגוויל טרי מגורד, והמשקיעים במיוחד יוכלו להוסיף לאותה משרה 10 פטריות פורטובלו (חורש) וכמה בצלים לבנבנים קטנים ולשפדם לסירוגין, מה שייצור שיפוד גם מעניין וגם טעים.

שווה לקרוא

משרה 1 לסטייקים מבשר ישראלי

משרה 1 לסטייקים מבשר ישראלי

מצרכים (מתאים ל-2 ק"ג בשר)…
קרא עוד
גירסה צנועה של סטייק נוסח פלורנטינה מבשר ישראלי

גירסה צנועה של סטייק נוסח פלורנטינה מבשר ישראלי

מצרכים ל-4 קרניבורים 4 פרוסות…
קרא עוד
שישליק נתח קצבים במרינדה ים תיכונית

שישליק נתח קצבים במרינדה ים תיכונית

ניר עופר ממעדניית דלישס עם…
קרא עוד
תערובות תבלינים לגריל ישראלי #3

תערובות תבלינים לגריל ישראלי #3

מצרכים 500 גרם מלח ים…
קרא עוד
גודל פונט