up למעלה

שיפודים ישראלים מעושנים בניחוח יפני

 

מאיסטר רפי אהרונוביץ
חומרים (ל-10 שיפודים)

1 ק”ג קצוות אנטריקוט או סינטה חתוכים לקוביות של 2 וחצי על 2 וחצי סנטימטרים ו-250 גרם קוביות חזה אווז חתוך לקוביות קטנות יותר.
למשרה (מרינדה):

3 כפות סויה
2 כפות יין אדום
1 כף דבש מומסת ב-2 כפות מים חמים
2 שיני שום כתוש
1 כף שומשום
כמה טיפות טבסקו
1 כפית חומץ בלסמי אדום
אופן ההכנה:
מערבבים היטב את חומרי המשרה ללא שומשום. משרים את הבשר המשופד ללילה. מפזרים את השומשום וצולים על האש.
המהדרים יכולים להוסיף לתוך המשרה כ-2 ס”מ של שורש זנגוויל טרי מגורד, והמשקיעים במיוחד יוכלו להוסיף לאותה משרה 10 פטריות פורטובלו (חורש) וכמה בצלים לבנבנים קטנים ולשפדם לסירוגין, מה שייצור שיפוד גם מעניין וגם טעים.

שווה לקרוא

רוטב ברביקיו-אמריקני לבקר ישראלי

רוטב ברביקיו-אמריקני לבקר ישראלי

  מצרכים (500 מ"ל רוטב)…
קרא עוד
משרה 2 לשיפודים מבשר ישראלי

משרה 2 לשיפודים מבשר ישראלי

  מצרכים (מתאים ל-2 ק"ג…
קרא עוד
משרה 2 לסטייקים מבשר ישראלי

משרה 2 לסטייקים מבשר ישראלי

מצרכים (מתאים ל-2 ק"ג בשר)…
קרא עוד
המבורגר מבשר בקר ישראלי טרי

המבורגר מבשר בקר ישראלי טרי

  מצרכים: בשר טחון משפונדרה/צוואר/חזה המורכב…
קרא עוד
גודל פונט