up למעלה

שבלולי מותן בקר ישראלי

 

מצרכים
ל- 12 שיפודים
12 פרוסות טריות של סינטה נקייה משומן, משוטחת לעובי שניצל (לבקש מהקצב)
12 בצלים ירוקים באורך של 4-5 ס`מ כל אחד
24 פרוסות אווז מעושן
מעט פלפל שחור גרוס
מעט חרדל דיז`ון גרגרים
אופן הכנה
על פרוסת סינטה למרוח מעט חרדל, להניח עליו שתי פרוסות חזה אווז, את הבצל הירוק לגלגל, להדק ולשפד. לתבל בפלפל שחור ולהניח על האסכלה (גריל) – כמה דקות לכל צד. אם רוצים שיהיה טעים במיוחד, כדאי להניח בצד צלוחית עם סויה ומעט שום כתוש וכל סועד יטבול בה את השיפוד שלו לפני האוכל.

שווה לקרוא

משרות שונות לבשר ישראלי על האש

משרות שונות לבשר ישראלי על האש

  מתוך "ספר הבשר" ,…
קרא עוד
אין עשן בלי ארוחת בשרים משובחת

אין עשן בלי ארוחת בשרים משובחת

איש האוכל דרור פילץ מעשן…
קרא עוד
21 טיפים למנגל מושלם

21 טיפים למנגל מושלם

ככה מנגל צריך להיראות: ליקטנו…
קרא עוד
כל הסודות לקבב המושלם

כל הסודות לקבב המושלם

נערכים למנגל המסורתי? כחלק מההיערכות,…
קרא עוד
גודל פונט