up למעלה

רוסטביף ישראלי בקארי

שף מאיסטר רפי אהרונוביץ’, “ידע הבשרים”

מצרכים

3 ק”ג נתח בשר טרי, רך ועסיסי שיעמוד בצלייה היבשה (לקחת בחשבון שהנתח מתכווץ ב-1/3 בצלייה. מנה תהיה בין 140 ל-200 ג’ לאדם).
2 כפיות קארי גדושות
½ כוס שמן זית
7-8 שיני שום קצוץ
פלפל 3 צבעים
(לא צריך מלח- אם הבשר הוכשר).
אופן הכנה
מכניסים את הנתח לתנור בחום של 250 מעלות לכ- 60 דקות (20 דקות לק”ג).
בתאבון!

שווה לקרוא

סנייה קצת אחרת, מבשר ישראלי

סנייה קצת אחרת, מבשר ישראלי

מצרכים חומרים ל – 50…
קרא עוד
בשר כבוש אנגלי

בשר כבוש אנגלי

בשר כבוש אנגלי מצרכים כ-3…
קרא עוד
רוסטביף בסיסי מבשר ישראלי

רוסטביף בסיסי מבשר ישראלי

זוהי השיטה הקלאסית להכנת רוסטביף,…
קרא עוד
צלי בשר בקר ישראלי בירקות

צלי בשר בקר ישראלי בירקות

שיטת צלייה איטית ועדינה, שהופכת…
קרא עוד
גודל פונט