למעלה
קונים בשר
הבשר הישראלי
טיפול בבשר
קנית בשר
טיפים להכנת בשר
נתחים
מתכונים
בשר בתנור
חגים ומועדים
סיר הבשר
מנות בשר קרות
מתכוני בשר טחון
בשר על המחבת
בשר על האש
מועדון הקצבים
אירועים
אמנת הבשר הישראלי
מידעונים
תזונה
שומן
בשר בכל הגילאים
רכיבי תזונה
שמירה על המשקל
ענף הבקר
גידול הבקר
בוקרים
איכות ובטיחות
מחירי בקר
מידע מקצועי
אירגונים בענף
רשימת איטליזים
צור קשר
דף הבית
מתכונים
רוסטביף ישראלי בקארי
רוסטביף ישראלי בקארי
שף מאיסטר רפי אהרונוביץ’, “ידע הבשרים”
מצרכים
3 ק”ג נתח בשר טרי, רך ועסיסי שיעמוד בצלייה היבשה (לקחת בחשבון שהנתח מתכווץ ב-1/3 בצלייה. מנה תהיה בין 140 ל-200 ג’ לאדם).
2 כפיות קארי גדושות
½ כוס שמן זית
7-8 שיני שום קצוץ
פלפל 3 צבעים
(לא צריך מלח- אם הבשר הוכשר).
אופן הכנה
מכניסים את הנתח לתנור בחום של 250 מעלות לכ- 60 דקות (20 דקות לק”ג).
בתאבון!
שווה לקרוא
פילה וולינגטון מבשר ישראלי
מצרכים ל-10 סועדים 2.5 ק"ג…
קרא עוד
אסדו – גרסה ביתית צנועה – רפי אהרונוביץ
מתכון טעים לחובבי בשר אמיתיים.…
קרא עוד
בשר כבוש אנגלי
בשר כבוש אנגלי מצרכים כ-3…
קרא עוד
צלי ישראלי בתנור בירקות שורש
מצרכים (6 מנות) 1 ק"ג…
קרא עוד
סגור
גודל פונט
A-
A+
איפוס גודל פונט
ניווט באמצעות מקלדת
גופן קריא
קו תחתון לקישורים
הדגשת קישורים
נקה עוגיות
תמונות בגווני אפור
ניגודיות הפוכה
סגור