up למעלה

רוסטביף בסיסי מבשר ישראלי

זוהי השיטה הקלאסית להכנת רוסטביף, שיוצא פריך ושחום מבחוץ ומדמם במרכז.
מצרכים
(8 – מנות)
1.5 ק”ג סינטה
¼ כוס שמן זית
2- 4 שיני שום כתושות
1 כף פלפל שחור גרוס
מלח
אופן הכנה
1. מנקים את הסינטה מצד הצלעות ומשאירים את שכבת השומן בשלמותה (מסירים את חותמת הכשרות, אם יש). מחממים תנור ל 230 מעלות.

2. מערבבים שמן עם שום ופלפל ומעסים בהם את נתח הבשר. מניחים את הבשר על רשת מעל תבנית, כשהשומן כלפי מטה, וצולים במשך 15 דקות.

3. מנמיכים את החום ל 180 מעלות וצולים עוד 45 דקות. מוציאים מהתנור, משהים 10 דקות ופורסים לפרוסות של 1 ס”מ. אפשר, ומומלץ, להגיש קר ופרוס דק.

שווה לקרוא

צלי ישראלי בתנור בירקות שורש

צלי ישראלי בתנור בירקות שורש

מצרכים (6 מנות) 1 ק"ג…
קרא עוד
סנייה קצת אחרת, מבשר ישראלי

סנייה קצת אחרת, מבשר ישראלי

מצרכים חומרים ל – 50…
קרא עוד
אסדו – גרסה ביתית צנועה – רפי אהרונוביץ

אסדו – גרסה ביתית צנועה – רפי אהרונוביץ

מתכון טעים לחובבי בשר אמיתיים.…
קרא עוד
צלי בשר בקר ישראלי בירקות

צלי בשר בקר ישראלי בירקות

שיטת צלייה איטית ועדינה, שהופכת…
קרא עוד
גודל פונט