up למעלה

רוטב מנגו- לגריל ולמאכלי עגל מבשר ישראלי

מצרכים
(500 מ”ל רוטב)
2 מנגו ירוקים לא בשלים, קלופים מגורענים וקצוצים
1 בצל קצוץ דק
1 כפית זנגוויל טרי מגורר
1 מקל קינמון קטן
1 עלה דפנה
מעט מוסקט
1 כפית גרידת לימון (רצוי ירוק)
מעט טבסקו ומלח
אופן הכנה
מניחים את כל המרכיבים בסיר קטן ועבה ומבשלים על להבה נמוכה כשעה. בוחשים מדי פעם ומוסיפים כף מים כשצריך.
הערה: אפשר להחליף את המנגו בפירות בוסר כגון משמש או פפיה. אפשר להכין מספר שעות מראש.

תמונה מאתר – pixabay.com

שווה לקרוא

משרה 1 לסטייקים מבשר ישראלי

משרה 1 לסטייקים מבשר ישראלי

מצרכים (מתאים ל-2 ק"ג בשר)…
קרא עוד
תערובת תבלינים לגריל ישראלי #2

תערובת תבלינים לגריל ישראלי #2

מתוך "ספר הבשר" , מאת:…
קרא עוד
עראייס בדיוק כמו שעראייס צריך להיות

עראייס בדיוק כמו שעראייס צריך להיות

קבלו אותו: מתכון לעראייס הכי…
קרא עוד
סוד הקסם של הבשר המיושן

סוד הקסם של הבשר המיושן

אנחנו יודעים שבשר מיושן הוא…
קרא עוד
גודל פונט