up למעלה

רוטב מנגו- לגריל ולמאכלי עגל מבשר ישראלי

מצרכים
(500 מ”ל רוטב)
2 מנגו ירוקים לא בשלים, קלופים מגורענים וקצוצים
1 בצל קצוץ דק
1 כפית זנגוויל טרי מגורר
1 מקל קינמון קטן
1 עלה דפנה
מעט מוסקט
1 כפית גרידת לימון (רצוי ירוק)
מעט טבסקו ומלח
אופן הכנה
מניחים את כל המרכיבים בסיר קטן ועבה ומבשלים על להבה נמוכה כשעה. בוחשים מדי פעם ומוסיפים כף מים כשצריך.
הערה: אפשר להחליף את המנגו בפירות בוסר כגון משמש או פפיה. אפשר להכין מספר שעות מראש.

תמונה מאתר – pixabay.com

שווה לקרוא

עראייס בדיוק כמו שעראייס צריך להיות

עראייס בדיוק כמו שעראייס צריך להיות

קבלו אותו: מתכון לעראייס הכי…
קרא עוד
רטבים שונים לבשר ישראלי על האש

רטבים שונים לבשר ישראלי על האש

  מתוך "ספר הבשר" ,…
קרא עוד
שבלולי מותן בקר ישראלי

שבלולי מותן בקר ישראלי

  מצרכים ל- 12 שיפודים…
קרא עוד
סלסה מקסיקנית- למאכלי גריל ישראלי

סלסה מקסיקנית- למאכלי גריל ישראלי

  מצרכים (500 מ"ל רוטב)…
קרא עוד
גודל פונט