up למעלה

רוטב מנגו- לגריל ולמאכלי עגל מבשר ישראלי

מצרכים
(500 מ”ל רוטב)
2 מנגו ירוקים לא בשלים, קלופים מגורענים וקצוצים
1 בצל קצוץ דק
1 כפית זנגוויל טרי מגורר
1 מקל קינמון קטן
1 עלה דפנה
מעט מוסקט
1 כפית גרידת לימון (רצוי ירוק)
מעט טבסקו ומלח
אופן הכנה
מניחים את כל המרכיבים בסיר קטן ועבה ומבשלים על להבה נמוכה כשעה. בוחשים מדי פעם ומוסיפים כף מים כשצריך.
הערה: אפשר להחליף את המנגו בפירות בוסר כגון משמש או פפיה. אפשר להכין מספר שעות מראש.

תמונה מאתר – pixabay.com

שווה לקרוא

שיפודים ישראלים מעושנים בניחוח יפני

שיפודים ישראלים מעושנים בניחוח יפני

  מאיסטר רפי אהרונוביץ חומרים…
קרא עוד
רטבים שונים לבשר ישראלי על האש

רטבים שונים לבשר ישראלי על האש

  מתוך "ספר הבשר" ,…
קרא עוד
גירסה צנועה של סטייק נוסח פלורנטינה מבשר ישראלי

גירסה צנועה של סטייק נוסח פלורנטינה מבשר ישראלי

מצרכים ל-4 קרניבורים 4 פרוסות…
קרא עוד
שיפודי בקר ישראלי

שיפודי בקר ישראלי

  מצרכים ל- 4 מנות…
קרא עוד
גודל פונט