up למעלה

רוטב ברביקיו-אמריקני לבקר ישראלי

 

מצרכים
(500 מ”ל רוטב)
1 בצל גדול קצוץ דק
שמן לטיגון
1 ק”ג עגבניות קלופות מגורענות וקצוצות
4 שיני שום כתושות
1/3 כוס סוכר חום
1/4 כוס חומץ בן יין אדום
2 כפות רוטב וסטרשייר
1 כף קארי
1 כף זרעי שמיר
פלפל לבן ומלח
אופן הכנה
מזהיבים את הבצל בשמן, מוסיפים את שאר החומרים ומבשלים על להבה נמוכה במשך שעה. בוחשים מדי פעם. אפשר להכין מספר שעות מראש.

 

תמונה מאתר pixabay.com

שווה לקרוא

משרות שונות לבשר ישראלי על האש

משרות שונות לבשר ישראלי על האש

  מתוך "ספר הבשר" ,…
קרא עוד
תערובת תבלינים לגריל ישראלי #2

תערובת תבלינים לגריל ישראלי #2

מתוך "ספר הבשר" , מאת:…
קרא עוד
קבב ישראלי בטעם של פעם

קבב ישראלי בטעם של פעם

  מצרכים ל-18 קבאבים רציניים…
קרא עוד
סטייק פלורנטיני עם בשר ישראלי

סטייק פלורנטיני עם בשר ישראלי

  בטוסקנה מגדלים פרות במיוחד…
קרא עוד
גודל פונט