up למעלה

קציצות טלה מבשר ישראלי טרי

מרכיבים ל –6 סועדים

 

בשר טלה טחון –800 גרם

בשר בקר טחון 400- גרם

בצל בינוני קצוץ דק –3 יח'

פטרוזיליה קצוצה – ½ צרור

נענע קצוצה ½ צרור

מלח במידה (להיזהר מהבשר הכשר)

פלפל שחור

אופן ההכנה

מערבבים היטב את כל המרכיבים ובידיים לחות יוצרים כדורים

מקררים היטב ומטגנים או לחלופין מכינים בגריל.

 

שווה לקרוא

פרוסות שפיץ צ'אך מבשר ישראלי צרובות עם בצלים מוחמצים

פרוסות שפיץ צ'אך מבשר ישראלי צרובות עם בצלים מוחמצים

נתח הצ'אך המוכר גם כצ'אק…
קרא עוד
בקר ישראלי בטיגון-ערבוב עם חזה אווז מעושן

בקר ישראלי בטיגון-ערבוב עם חזה אווז מעושן

מצרכים (4 מנות) 500 גרם…
קרא עוד
סטייק מפולפל מבשר ישראלי

סטייק מפולפל מבשר ישראלי

בכל ביסטרו צרפתי תמצאו את…
קרא עוד
יאקיסובה – מוקפץ בסגנון יפני

יאקיסובה – מוקפץ בסגנון יפני

אנחנו מכינים מוקפץ בעיניים עצומות…
קרא עוד