up למעלה
 

קציצות בקר מבשר ישראלי

מצרכים
1 קילו בשר טחון בקר טרי מעורבב (צוואר וכתף עם 200 גרם כבש טחון)
1 צרור פטרוזיליה רק עלים קצוצים
1 בצל גדול קצוץ דק
1 ביצה
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס דק
1 שפיץ כפית של קינמון
2 כפיות צנוברים כתושים
1 שן שום כתוש
עלי טימין לפי הטעם
אופן הכנה
לערבב את הבשר עם הביצה וכל התבלינים;
לערבב היטב, לתת לתערובת לנוח במקרר 20 דקות.

להוסיף את הבצל והפטרוזיליה לתערובת, לערבב היטב ולתת לבשר לנוח עוד 20 דקות, ליצור קציצות ולטגן.

 

התמונה נלקחה מאתר pixabay.com

שווה לקרוא

המבורגר 200 ג' קלי קלות מבשר ישראלי

המבורגר 200 ג' קלי קלות מבשר ישראלי

  המתכון של דוריס קצבים…
קרא עוד
קציצה עשירה מבשר ישראלי

קציצה עשירה מבשר ישראלי

בניגוד לתפקידה השכיח של הקציצה,…
קרא עוד
קציצות בשר ישראלי במתכון ממקדוניה

קציצות בשר ישראלי במתכון ממקדוניה

מצרכים (6 מנות) 1 ק"ג…
קרא עוד
צ'ילי קון קרנה עם שעועית מש

צ'ילי קון קרנה עם שעועית מש

השף ניר צוק מכין את…
קרא עוד