מצרכים
1 קילו בשר טחון בקר טרי מעורבב (צוואר וכתף עם 200 גרם כבש טחון)
1 צרור פטרוזיליה רק עלים קצוצים
1 בצל גדול קצוץ דק
1 ביצה
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס דק
1 שפיץ כפית של קינמון
2 כפיות צנוברים כתושים
1 שן שום כתוש
עלי טימין לפי הטעם
אופן הכנה
לערבב את הבשר עם הביצה וכל התבלינים;
לערבב היטב, לתת לתערובת לנוח במקרר 20 דקות.
להוסיף את הבצל והפטרוזיליה לתערובת, לערבב היטב ולתת לבשר לנוח עוד 20 דקות, ליצור קציצות ולטגן.