up למעלה

קבב ים תיכוני של ניר צוק

מצרכים:

קילו בקר לטחינה – שיהיה עם שומן עדיף אסאדו
רבע צרור פטרוזיליה, סלרי, כוסברה
4 שיני שום קצוצות
בצל בינוני
מלח ופלפל
קורט הל טחון


אופן ההכנה:

טוחנים במטחנת בשר את כל המרכיבים, מתבלים מלח פלפל והל, יוצרים קציצות עגולות, מניחים במקרר (עוזר לחלבון להשתחרר ולאחד בין המרכיבים, עוזר לקציצה להיות יותר יציבה על הגריל), מטגנים על מחבת או גריל (בהתאם למה שיש בשטח)

שווה לקרוא

כל הסודות לקבב המושלם

כל הסודות לקבב המושלם

נערכים למנגל המסורתי? כחלק מההיערכות,…
קרא עוד
עראייס בדיוק כמו שעראייס צריך להיות

עראייס בדיוק כמו שעראייס צריך להיות

קבלו אותו: מתכון לעראייס הכי…
קרא עוד
גודל פונט