up למעלה

קבב גרגנטוא מבשר ישראלי

מצרכים
(8 מנות)
600 גרם בשר רזה טחון (פילה או סירלוין)
8 דבלים (תאנים מיובשות)
1/2 כוס יין אדום יבש
1/4 כפית הל טחון
1/4 כפית קינמון
מלח ופלפל שחור, טחון טרי
12 פרוסות חזה אווז מעושן (פרוסות אורך)
אופן הכנה
חוצים את הדבלים ומשרים אותן חצי שעה ביין. מסננים.
מערבבים את הבשר עם התבלינים ויוצרים 12 קבבים קטנים.
פותחים מעט את הדבלה החצויה ו”מלבישים” על הקבב. עוטפים בפרוסת אווז. אם הפרוסות מעט עבות, כדאי להדק עם קיסם.
צולים בגריל פחמים או מטגנים במחבת כ-3-4 דקות לדרגת עשוי למחצה. בעת הטיגון מגלגלים את הקבבים בעדינות בתוך המחבת. נזהרים שמעטפת האווז לא תיפתח.

שווה לקרוא

קוגלהוף בשר ישראלי ים תיכוני/ השף אבי שטייניץ

קוגלהוף בשר ישראלי ים תיכוני/ השף אבי שטייניץ

חומרים ל-8 מנות לתערובת הבשר:…
קרא עוד
עגבניות ממולאות עם בשר ישראלי בנוסח מצרי

עגבניות ממולאות עם בשר ישראלי בנוסח מצרי

ממולאים מתחברים אצלנו עם סיר…
קרא עוד
מפרומה (כרובית) מבשר ישראלי

מפרומה (כרובית) מבשר ישראלי

חלק א' 1/2 ק"ג בשר…
קרא עוד
סינייה מנגולד ורימון מבשר ישראלי

סינייה מנגולד ורימון מבשר ישראלי

נתח בקר טרי מומלץ: כתף…
קרא עוד
גודל פונט