up למעלה

קבב גרגנטוא מבשר ישראלי

מצרכים
(8 מנות)
600 גרם בשר רזה טחון (פילה או סירלוין)
8 דבלים (תאנים מיובשות)
1/2 כוס יין אדום יבש
1/4 כפית הל טחון
1/4 כפית קינמון
מלח ופלפל שחור, טחון טרי
12 פרוסות חזה אווז מעושן (פרוסות אורך)
אופן הכנה
חוצים את הדבלים ומשרים אותן חצי שעה ביין. מסננים.
מערבבים את הבשר עם התבלינים ויוצרים 12 קבבים קטנים.
פותחים מעט את הדבלה החצויה ו”מלבישים” על הקבב. עוטפים בפרוסת אווז. אם הפרוסות מעט עבות, כדאי להדק עם קיסם.
צולים בגריל פחמים או מטגנים במחבת כ-3-4 דקות לדרגת עשוי למחצה. בעת הטיגון מגלגלים את הקבבים בעדינות בתוך המחבת. נזהרים שמעטפת האווז לא תיפתח.

שווה לקרוא

עגבניות ממולאות עם בשר ישראלי בנוסח מצרי

עגבניות ממולאות עם בשר ישראלי בנוסח מצרי

ממולאים מתחברים אצלנו עם סיר…
קרא עוד
סמוסה מבשר ישראלי

סמוסה מבשר ישראלי

מצרכים (20 יחידות) לבצק: 2.25…
קרא עוד
קניש בשר מבשר ישראלי

קניש בשר מבשר ישראלי

  רולדת בשר שמקורה במטבח…
קרא עוד
מפרומה (כרובית) מבשר ישראלי

מפרומה (כרובית) מבשר ישראלי

חלק א' 1/2 ק"ג בשר…
קרא עוד
גודל פונט