up למעלה

קבב גרגנטוא מבשר ישראלי

מצרכים
(8 מנות)
600 גרם בשר רזה טחון (פילה או סירלוין)
8 דבלים (תאנים מיובשות)
1/2 כוס יין אדום יבש
1/4 כפית הל טחון
1/4 כפית קינמון
מלח ופלפל שחור, טחון טרי
12 פרוסות חזה אווז מעושן (פרוסות אורך)
אופן הכנה
חוצים את הדבלים ומשרים אותן חצי שעה ביין. מסננים.
מערבבים את הבשר עם התבלינים ויוצרים 12 קבבים קטנים.
פותחים מעט את הדבלה החצויה ו”מלבישים” על הקבב. עוטפים בפרוסת אווז. אם הפרוסות מעט עבות, כדאי להדק עם קיסם.
צולים בגריל פחמים או מטגנים במחבת כ-3-4 דקות לדרגת עשוי למחצה. בעת הטיגון מגלגלים את הקבבים בעדינות בתוך המחבת. נזהרים שמעטפת האווז לא תיפתח.

שווה לקרוא

ספגטי בולונז מבשר ישראלי

ספגטי בולונז מבשר ישראלי

רכיבים (ל- 10 מנות): - …
קרא עוד
נזיד בקר ישראלי עם שעועית בנוסח פרס

נזיד בקר ישראלי עם שעועית בנוסח פרס

  המטבח הפרסי הוא אחד…
קרא עוד
מתכון קציצות בסיסי מבשר ישראלי

מתכון קציצות בסיסי מבשר ישראלי

מצרכים ל-4 מנות (16 קציצות)…
קרא עוד
מאפה בשר מבקר ישראלי בעלי גפן

מאפה בשר מבקר ישראלי בעלי גפן

כולם מכירים את עלי הגפן…
קרא עוד
גודל פונט