אופן הכנה
משרים את הערמונים ביין למשך שעתיים. מוציאים את הערמונים ושומרים על הנוזלים. מתבלים את הבשר הטחון במלח, פלפל וטימין. מערבבים את הערמונים וממלאים את הכיס בתערובת. מהדקים היטב בעזרת חוט קשירה. מחממים היטב מחבת גדולה או תבנית עם שמן וצולים את הנתח מכל הצדדים עד להשחמה, כ-10 דקות טיגון. יוצקים לסיר נקי את היין שבו הושרו הערמונים. מביאים לרתיחה ומבשלים 3 דקות. מוסיפים את נתח הצלי ומבשלים מכוסה כ-50 דקות על אש נמוכה. אם מכינים מראש, מסתפקים ב-25 דקות ומשלימים עוד חצי שעה של בישול לפני ההגשה. במידת הצורך מוסיפים עוד נוזלים (ציר, יין או מים). פורסים את הנתח לפני הסועדים על השולחן ומגישים.