השף ניר צוק מכין את הגרסה שלו לתבשיל הצ'ילי קון קרנה המפורסם עם שעועית מש, שלא דורשת בישול ארוך והשרייה
1 ק"ג בשר טחון (צוואר/פלדה/שפונדרה) מנתח בקר ישראלי
2 בצלים בינוניים קצוצים
1 פלפל צ'ילי ירוק
400 גר' שעועית מש
1 גזר
1 שומר
1 שורש סלרי
1/4 כוס שמן קנולה
מלח ופלפל
צרור עלים קצוץ של פטרוזיליה או ערבוב של כמה ביחד (פטרוזיליה שמיר, כוסברה)
1. מטגנים את הבצל בסיר רחב עם השמן כ-3 דקות.
2. חותכים את שאר הירקות לקוביות קטנות ומוסיפים לבצל.
3.מוסיפים את הבר הטחון ומטגנים תוך כדי ערבוב עם הירקות.
4. בסיר נפרד מכסים את המש במים כס"מ וחצי מעל הקטניות ומביאים לרתיחה. מבשלים 5 דקות.
5. מוסיפים את המש עם מי הבישול ומבשלים עד שהמש והירקות רכים.
6. מוסיפים את צרור עלי התבלין הקצוצים, מערבבים ומגישים.
קרדיט: וואלה