up למעלה

פילה וולינגטון מבשר ישראלי

מצרכים
ל-10 סועדים
2.5 ק”ג פילה בקר
300 גרם אווז מעושן
50 גרם שמן
למילוי
200 גרם פטריות קצוצות
2-3 ביצים
יין פורת
מלח
פלפל
500 גרם בצק עלים
אופן הכנה
1. משתמשים בפילה בקר ללא הראש והקצה. 2. עוטפים את פילה הבקר באווז מעושן. משחימים בתנור בטמפ. של 225 מעלות למשך 20 דקות. מקררים. 3. מכינים את המילוי ע`י פטריות קצוצות והביצים ומעט יין פורת. 4. מורחים את הפילה בתערובת בעובי של 1 ס`מ. 5. עוטפים בחזה אווז מעושן ומניחים על בצק העלים המרודד. 6. עוטפים את הפילה מכל צדדיו ומקשטים ברצועות בצק עלים. 7. מורחים ביצה על הבצק ואופים בתנור בטמפ. של 200 מעלות למשך 30 דקות. את הזמן המדויק ניתן לבדוק בעזרת מחט מד חום התקועה בבשר והטמפ. היא 50 מעלות לעשוי למחצה. 8. מוציאים מהתנור ונותנים לבשר לנוח עוד 15 דקות.

שווה לקרוא

בשר כבוש אנגלי

בשר כבוש אנגלי

בשר כבוש אנגלי מצרכים כ-3…
קרא עוד
רוסטביף ישראלי בקארי

רוסטביף ישראלי בקארי

שף מאיסטר רפי אהרונוביץ', "ידע…
קרא עוד
צלי בשר בקר ישראלי בירקות

צלי בשר בקר ישראלי בירקות

שיטת צלייה איטית ועדינה, שהופכת…
קרא עוד
צלי כתף טרי ביין, חרדל, שום ודבש מבשר ישראלי

צלי כתף טרי ביין, חרדל, שום ודבש מבשר ישראלי

מקור המתכון: אטליז "מרכז הבשר"…
קרא עוד
גודל פונט