up למעלה

ספגטי בולונז מבשר ישראלי

רכיבים (ל- 10 מנות):
–  400 גרם ספגטי מקמח מלא
– זר בזיליקום
– חצי קילו בשר בקר טרי טחון (ניתן להשתמש בכל אחד מהנתחים)
– 1 בצל
– 2 שיני שום
– 8 עגבניות קלופות
– 1 גזר
– 1 כף שמן זית

אופן ההכנה:

ספגטי
– מבשלים את הספגטי, לפי הוראות היצרן, מסננים ומניחים בקערה

רוטב בולונז
– קוצצים את הבצל ואת השום
– קולפים את העגבניות וחותכים אותן ואת הגזר לקוביות
– מטגנים את הבצל והשום עד לשקיפות, מוסיפים את הגזר ואת הבשר הטחון
– ממשיכים לבשל ומערבבים כל הזמן עד שמתאדים כל הנוזלים והבשר מתייבש
– מוסיפים את קוביות העגבניות הקלופות ומבשלים עם מעט מים עוד 10 דקות. מתבלים במלח, בפלפל ובבזיליקום ויוצקים על הספגטי

דבר הדיאטנית:
כאשר אנחנו כוללים בשר בקר בארוחה שלנו, אנחנו מגדילים את הערך התזונתי שלה. בשר בקר הוא תחנת כוח תזונתית וספק מצוין של ברזל, אבץ, חלבון וויטמינים מקבוצת ,B כולל B12 ו B6.
כל מנה מכילה
כ-300 קלוריות
5 גר’ שומן
3 מ”ג ברזל , 3 מ”ג אבץ

שווה לקרוא

קוגלהוף בשר ישראלי ים תיכוני/ השף אבי שטייניץ

קוגלהוף בשר ישראלי ים תיכוני/ השף אבי שטייניץ

חומרים ל-8 מנות לתערובת הבשר:…
קרא עוד
כדורי בשר ישראלי באננס וצי`לי ל-6 סועדים

כדורי בשר ישראלי באננס וצי`לי ל-6 סועדים

מצרכים 600 גרם בשר בקר…
קרא עוד
רגו בשר ישראלי

רגו בשר ישראלי

מצרכים (4 מנות) 400 גרם…
קרא עוד
הקציצות של שולה מבשר ישראלי

הקציצות של שולה מבשר ישראלי

  שולה נווה ורמוס, מנהלת…
קרא עוד
גודל פונט