up למעלה

ספגטי בולונז מבשר ישראלי

רכיבים (ל- 10 מנות):
–  400 גרם ספגטי מקמח מלא
– זר בזיליקום
– חצי קילו בשר בקר טרי טחון (ניתן להשתמש בכל אחד מהנתחים)
– 1 בצל
– 2 שיני שום
– 8 עגבניות קלופות
– 1 גזר
– 1 כף שמן זית

אופן ההכנה:

ספגטי
– מבשלים את הספגטי, לפי הוראות היצרן, מסננים ומניחים בקערה

רוטב בולונז
– קוצצים את הבצל ואת השום
– קולפים את העגבניות וחותכים אותן ואת הגזר לקוביות
– מטגנים את הבצל והשום עד לשקיפות, מוסיפים את הגזר ואת הבשר הטחון
– ממשיכים לבשל ומערבבים כל הזמן עד שמתאדים כל הנוזלים והבשר מתייבש
– מוסיפים את קוביות העגבניות הקלופות ומבשלים עם מעט מים עוד 10 דקות. מתבלים במלח, בפלפל ובבזיליקום ויוצקים על הספגטי

דבר הדיאטנית:
כאשר אנחנו כוללים בשר בקר בארוחה שלנו, אנחנו מגדילים את הערך התזונתי שלה. בשר בקר הוא תחנת כוח תזונתית וספק מצוין של ברזל, אבץ, חלבון וויטמינים מקבוצת ,B כולל B12 ו B6.
כל מנה מכילה
כ-300 קלוריות
5 גר’ שומן
3 מ”ג ברזל , 3 מ”ג אבץ

שווה לקרוא

קציצות בשר ישראלי עם פיסטוק חלבי

קציצות בשר ישראלי עם פיסטוק חלבי

בשר טחון ואגוזים הם שילוב…
קרא עוד
קישואים ממולאים מחאלב עם בשר ישראלי

קישואים ממולאים מחאלב עם בשר ישראלי

מצרכים (4 מנות עיקריות או…
קרא עוד
קניש בשר מבשר ישראלי

קניש בשר מבשר ישראלי

  רולדת בשר שמקורה במטבח…
קרא עוד
עגבניות ממולאות עם בשר ישראלי בנוסח מצרי

עגבניות ממולאות עם בשר ישראלי בנוסח מצרי

ממולאים מתחברים אצלנו עם סיר…
קרא עוד
גודל פונט