up למעלה

ספגטי בולונז מבשר ישראלי

רכיבים (ל- 10 מנות):
–  400 גרם ספגטי מקמח מלא
– זר בזיליקום
– חצי קילו בשר בקר טרי טחון (ניתן להשתמש בכל אחד מהנתחים)
– 1 בצל
– 2 שיני שום
– 8 עגבניות קלופות
– 1 גזר
– 1 כף שמן זית

אופן ההכנה:

ספגטי
– מבשלים את הספגטי, לפי הוראות היצרן, מסננים ומניחים בקערה

רוטב בולונז
– קוצצים את הבצל ואת השום
– קולפים את העגבניות וחותכים אותן ואת הגזר לקוביות
– מטגנים את הבצל והשום עד לשקיפות, מוסיפים את הגזר ואת הבשר הטחון
– ממשיכים לבשל ומערבבים כל הזמן עד שמתאדים כל הנוזלים והבשר מתייבש
– מוסיפים את קוביות העגבניות הקלופות ומבשלים עם מעט מים עוד 10 דקות. מתבלים במלח, בפלפל ובבזיליקום ויוצקים על הספגטי

דבר הדיאטנית:
כאשר אנחנו כוללים בשר בקר בארוחה שלנו, אנחנו מגדילים את הערך התזונתי שלה. בשר בקר הוא תחנת כוח תזונתית וספק מצוין של ברזל, אבץ, חלבון וויטמינים מקבוצת ,B כולל B12 ו B6.
כל מנה מכילה
כ-300 קלוריות
5 גר’ שומן
3 מ”ג ברזל , 3 מ”ג אבץ

שווה לקרוא

סניה בנוסח יהודי סוריה מבשר ישראלי

סניה בנוסח יהודי סוריה מבשר ישראלי

מצרכים (8-10 מנות) 1 ק"ג…
קרא עוד
נזיד בקר ישראלי עם שעועית בנוסח פרס

נזיד בקר ישראלי עם שעועית בנוסח פרס

  המטבח הפרסי הוא אחד…
קרא עוד
כדורי בשר ישראלי באננס וצי`לי ל-6 סועדים

כדורי בשר ישראלי באננס וצי`לי ל-6 סועדים

מצרכים 600 גרם בשר בקר…
קרא עוד
רגו בשר ישראלי

רגו בשר ישראלי

מצרכים (4 מנות) 400 גרם…
קרא עוד
גודל פונט