למעלה
קונים בשר
הבשר הישראלי
טיפול בבשר
קנית בשר
טיפים להכנת בשר
נתחים
מתכונים
בשר בתנור
חגים ומועדים
סיר הבשר
מנות בשר קרות
מתכוני בשר טחון
בשר על המחבת
בשר על האש
מועדון הקצבים
אירועים
אמנת הבשר הישראלי
מידעונים
תזונה
שומן
בשר בכל הגילאים
רכיבי תזונה
שמירה על המשקל
ענף הבקר
גידול הבקר
בוקרים
איכות ובטיחות
מחירי בקר
מידע מקצועי
אירגונים בענף
רשימת איטליזים
צור קשר
חיפוש
דף הבית
מתכונים
בשר על האש
סלסה מקסיקנית- למאכלי גריל ישראלי
סלסה מקסיקנית- למאכלי גריל ישראלי
מצרכים
(500 מ"ל רוטב)
פלפל אדום מתוק, קלוי, קלוף, קצוץ גס
עלי ריחן קצוצים
מעט סוכר
פלפלוני צ`ילי
מלח ופלפל שחור, טחון טרי
אופן הכנה
מערבבים את כל החומרים ומשהים במשך 15 דקות לפחות. רצוי להכין 1-1/2 שעה לפני ההגשה.
תמונה מאתר – pixabay.com
שווה לקרוא
21 טיפים למנגל מושלם
ככה מנגל צריך להיראות: ליקטנו…
קרא עוד
שרינג – סטייקים דקיקים של שייטל מבשר בקר ישראלי טרי
באים אליכם אורחים ואתם רוצים…
קרא עוד
קבב מזרחי עם בשר ישראלי
אם תהיתם פעם איך…
קרא עוד
שיפודי כף/שייטל ברוטב ברביקיו בייתי
נתח הכף והשייטל הינם נתחים…
קרא עוד
סגור
סגור
Accessibility by WAH