up למעלה

סלסה מקסיקנית- למאכלי גריל ישראלי

 

מצרכים
(500 מ"ל רוטב)
פלפל אדום מתוק, קלוי, קלוף, קצוץ גס
עלי ריחן קצוצים
מעט סוכר
פלפלוני צ`ילי
מלח ופלפל שחור, טחון טרי
אופן הכנה
מערבבים את כל החומרים ומשהים במשך 15 דקות לפחות. רצוי להכין 1-1/2 שעה לפני ההגשה.

תמונה מאתר – pixabay.com

שווה לקרוא

21 טיפים למנגל מושלם

21 טיפים למנגל מושלם

ככה מנגל צריך להיראות: ליקטנו…
קרא עוד
שרינג – סטייקים דקיקים של שייטל מבשר בקר ישראלי טרי

שרינג – סטייקים דקיקים של שייטל מבשר בקר ישראלי טרי

באים אליכם אורחים ואתם רוצים…
קרא עוד
קבב מזרחי עם בשר ישראלי

קבב מזרחי עם בשר ישראלי

  אם תהיתם פעם איך…
קרא עוד
שיפודי כף/שייטל ברוטב ברביקיו בייתי

שיפודי כף/שייטל ברוטב ברביקיו בייתי

נתח הכף והשייטל הינם נתחים…
קרא עוד