up למעלה

סלסה מקסיקנית- למאכלי גריל ישראלי

 

מצרכים
(500 מ”ל רוטב)
פלפל אדום מתוק, קלוי, קלוף, קצוץ גס
עלי ריחן קצוצים
מעט סוכר
פלפלוני צ`ילי
מלח ופלפל שחור, טחון טרי
אופן הכנה
מערבבים את כל החומרים ומשהים במשך 15 דקות לפחות. רצוי להכין 1-1/2 שעה לפני ההגשה.

תמונה מאתר – pixabay.com

שווה לקרוא

תערובת תבלינים לגריל ישראלי #2

תערובת תבלינים לגריל ישראלי #2

מתוך "ספר הבשר" , מאת:…
קרא עוד
שיפודי סטייק טרייאקי מבשר ישראלי

שיפודי סטייק טרייאקי מבשר ישראלי

  טעמם של השום והזנגוויל…
קרא עוד
תערובות תבלינים לגריל ישראלי #3

תערובות תבלינים לגריל ישראלי #3

מצרכים 500 גרם מלח ים…
קרא עוד
המבורגר מבשר בקר ישראלי טרי

המבורגר מבשר בקר ישראלי טרי

מצרכים: בשר טחון משפונדרה/צוואר/חזה המורכב מ-30%…
קרא עוד
גודל פונט