up למעלה

סלט פסטה ובשר ישראלי – "אבוד"

מצרכים
חומרים ל- 50 מנות:
2 ק"ג רוסטביף או ורד הצלע, צלויים
½ 1 ק"ג פסטה פרפרים
4 כפיות כורכום
1 כוס עמילן תירס (קורנפלור)
800 גרם אפונה ירוקה (טרייה או קפואה)
300 גרם רצועת פלפלים אדומים וצהובים, קלויים
150 גרם מיונז
2 כפות שום כתוש
150 גרם פסטו
מלח, פלפל לבן
אופן הכנה
1. מבשלים את הפסטה במים עם מלח וכורכום, לפי הוראות היצרן. מצננים.

2. חותכים את הבשר (רוסטביף או ורד הצלע) לקוביות בגודל 1. 5 ס`מ ומגלגלים בקורנפלור.

3. מטגנים טיגון עמוק מהיר בטמפרטורה גבוהה.

4. מערבבים בקערה את שאר החומרים, מתבלים את הבשר ומוסיפים אותו לקערה. מומלץ להגיש בטמפרטורת החדר. כמות: 130 גרם למנה

 

תמונה מאתר pixabay.com

שווה לקרוא

קרפצ'יו שייטל עם עלי שומר

קרפצ'יו שייטל עם עלי שומר

מצרכים: 250 גרם שייטל מנתח…
קרא עוד
קרפצ`יו מבשר ישראלי

קרפצ`יו מבשר ישראלי

מצרכים ל- 6 סועדים 24…
קרא עוד
סלט קוסקוס עם בשר קר מבקר ישראלי

סלט קוסקוס עם בשר קר מבקר ישראלי

הבסיס הוא סלט טבולה. החלפנו…
קרא עוד
פרוסות וייסבראטן עם סלט עגבניות צבעוני וצלפים

פרוסות וייסבראטן עם סלט עגבניות צבעוני וצלפים

מצרכים: לצלי: נתח וויסבראטן מבשר…
קרא עוד