up למעלה

סלט פסטה ובשר ישראלי – "אבוד"

מצרכים
חומרים ל- 50 מנות:
2 ק"ג רוסטביף או ורד הצלע, צלויים
½ 1 ק"ג פסטה פרפרים
4 כפיות כורכום
1 כוס עמילן תירס (קורנפלור)
800 גרם אפונה ירוקה (טרייה או קפואה)
300 גרם רצועת פלפלים אדומים וצהובים, קלויים
150 גרם מיונז
2 כפות שום כתוש
150 גרם פסטו
מלח, פלפל לבן
אופן הכנה
1. מבשלים את הפסטה במים עם מלח וכורכום, לפי הוראות היצרן. מצננים.

2. חותכים את הבשר (רוסטביף או ורד הצלע) לקוביות בגודל 1. 5 ס`מ ומגלגלים בקורנפלור.

3. מטגנים טיגון עמוק מהיר בטמפרטורה גבוהה.

4. מערבבים בקערה את שאר החומרים, מתבלים את הבשר ומוסיפים אותו לקערה. מומלץ להגיש בטמפרטורת החדר. כמות: 130 גרם למנה

 

תמונה מאתר pixabay.com

שווה לקרוא

סלט בשר ישראלי ותפוחי עץ

סלט בשר ישראלי ותפוחי עץ

מצרכים (4 מנות) כ-300 גרם…
קרא עוד
סלט בקר תאי מבשר ישראלי #2

סלט בקר תאי מבשר ישראלי #2

  מצרכים 2 פרוסות פילה…
קרא עוד
סלט בקר תאי מבשר ישראלי

סלט בקר תאי מבשר ישראלי

נתח בקר מומלץ: שייטל רכיבים…
קרא עוד
סלט בקר ישראלי וברוקולי

סלט בקר ישראלי וברוקולי

סלט בהשראת המטבח הסיני, אבל…
קרא עוד