up למעלה

נתח קצבים מבשר ישראלי על עגבניות שרופות

מצרכים

– קילו וחצי של נתח קצבים

– 400 גר’ עגבניות תמר בשלות

– בצל אחד.

– פלפל חריף

– צרור בצל ירוק

– שמן זית

– מלח ופלפל

אופן ההכנה

1. צורבים את הירקות על גריל פחמים.
2. קוצצים גס בעזרת סכין.
3. בקערה מערבבים עם שמן זית, מלח ופלפל, יוצרים מעין סלט מתובל וטעים.
4. צורבים את נתח הקצבים על גריל פחמים לדרגת מדיום.
5. חותכים לפרוסות נגד הסיבים. מגישים בצלחת שטוחה על הסלט החמים.

 

קרדיט: וואלה

צילום: אפיק גבאי

שווה לקרוא

שפונדרה (קשתית) בתנור מבשר ישראלי

שפונדרה (קשתית) בתנור מבשר ישראלי

רכיבים: • נתח שפונדרה טרי  (קשתית)…
קרא עוד
שפונדרה ברוטב ברביקיו, סיידר ודבש

שפונדרה ברוטב ברביקיו, סיידר ודבש

בסוף הצלייה מתקבל נתח עסיסי…
קרא עוד
יותר זול, יותר משתלם: רוסטביף מנתח שייטל

יותר זול, יותר משתלם: רוסטביף מנתח שייטל

אין כמו למצוא נתח בשר…
קרא עוד
רוסטביף ישראלי בעשבי תיבול

רוסטביף ישראלי בעשבי תיבול

מצרכים (8 מנות) 1.5 ק"ג…
קרא עוד
גודל פונט