up למעלה

נתח קצבים מבשר ישראלי על עגבניות שרופות

מצרכים

– קילו וחצי של נתח קצבים

– 400 גר’ עגבניות תמר בשלות

– בצל אחד.

– פלפל חריף

– צרור בצל ירוק

– שמן זית

– מלח ופלפל

אופן ההכנה

1. צורבים את הירקות על גריל פחמים.
2. קוצצים גס בעזרת סכין.
3. בקערה מערבבים עם שמן זית, מלח ופלפל, יוצרים מעין סלט מתובל וטעים.
4. צורבים את נתח הקצבים על גריל פחמים לדרגת מדיום.
5. חותכים לפרוסות נגד הסיבים. מגישים בצלחת שטוחה על הסלט החמים.

 

קרדיט: וואלה

צילום: אפיק גבאי

שווה לקרוא

צלי ישראלי בתנור בירקות שורש

צלי ישראלי בתנור בירקות שורש

מצרכים (6 מנות) 1 ק"ג…
קרא עוד
רוסטביף ישראלי שתמיד מצליח

רוסטביף ישראלי שתמיד מצליח

מצרכים (12 מנות) 2.5 ק"ג…
קרא עוד
קדירת בשר – רפי אהרונוביץ

קדירת בשר – רפי אהרונוביץ

הקדרה, שגרסאות רבות לה, היא…
קרא עוד
שפונדרה (קשתית) בתנור מבשר ישראלי #2

שפונדרה (קשתית) בתנור מבשר ישראלי #2

המקור למתכון: צ.ד האחים סאסי…
קרא עוד
גודל פונט