up למעלה

מתכון קציצות בסיסי מבשר ישראלי

מצרכים ל-4 מנות (16 קציצות)

600 גר' בשר בקר טחון
1 בצל גדול, מגורר גס
1 תפוח אדמה, קלוף ומגורר דק
1 ביצה
2 פרוסות לחם, שרויות במים וסחוטות: או 3-4 כפות פירורי לחם.
חצי חבילה עלי פטרוזיליה, קצוצים
1 כפית גדושה בהרט
מלח ופלפל שחור, טחון טרי
שמן לטיגון חצי-עמוק.
אופן הכנה
1. שמים בקערה את כל המרכיבים, ולשים היטב לקבלת תערובת אחידה. משהים שעה לספיגת הטעמים.
2. צרים מהתערובת 16 קציצות עגולות או מאורכות, ומטגנים בשמן חצי-עמוק עד להשחמה. הופכים, ומטגנים את הצד השני.

 

תמונה מאתר pixabay.com

שווה לקרוא

קציצות בשר ישראלי עם פיסטוק חלבי

קציצות בשר ישראלי עם פיסטוק חלבי

בשר טחון ואגוזים הם שילוב…
קרא עוד
עראייס בדיוק כמו שעראייס צריך להיות

עראייס בדיוק כמו שעראייס צריך להיות

קבלו אותו: מתכון לעראייס הכי…
קרא עוד
קניש בשר מבשר ישראלי

קניש בשר מבשר ישראלי

  רולדת בשר שמקורה במטבח…
קרא עוד
סינייה מנגולד ורימון מבשר ישראלי

סינייה מנגולד ורימון מבשר ישראלי

נתח בקר טרי מומלץ: כתף…
קרא עוד