up למעלה

מתכון לחזה בקר מקורמל שיגרום לכל השכנים לדפוק בדלת

שרינג איז קרינג, מה שנכון נכון. אין כמו לארח משפחה או חברים עם המתכון המנצח הזה, אתם עוד תודו לנו. תיהנו

 

 

מצרכים:

1.5 קילו חזה בקר
1/4 כוס דבש
2 כפות צ’ילי גרוס יבש
1 כף כמון
1 כף שום גבישי
1 כף מלח גס
2 כפות עלי אורגנו יבש
5 בצלים חצויים לרבעים
6 כפות שמן זית
5 כפות טריאקי

אופן ההכנה:

מחממים תנור מראש ל- 150 מעלות
בקערה מניחים את שמן הזית, הדבש והתבלינים ומערבבים היטב, מוסיפים את הבצלים, מערבבים ומוציאים אותם מהקערה לתבנית אפייה.
מוסיפים את הטריאקי לקערה, מערבבים שוב ועוטפים את נתח הבקר.
מניחים את הבקר על הבצלים ומכסים בנייר אפייה ומעל נייר אלומיניום.
אופים כ- 3 שעות בחום של 150 מעלות.
יש לבדוק כל שעה האם צריך להוסיף נוזלים.

לאחר 3 שעות מסירים את הנייר ואופים כ- 10 דקות נוספות להשחמה – לפי הצורך.

הצעת הגשה: לצד יין אדום וחלה.

שווה לקרוא

יותר זול, יותר משתלם: רוסטביף מנתח שייטל

יותר זול, יותר משתלם: רוסטביף מנתח שייטל

אין כמו למצוא נתח בשר…
קרא עוד
שפונדרה ברוטב ברביקיו, סיידר ודבש

שפונדרה ברוטב ברביקיו, סיידר ודבש

בסוף הצלייה מתקבל נתח עסיסי…
קרא עוד
רוסטביף מנתח פיקניה

רוסטביף מנתח פיקניה

תכירו את הפיקניה, נתח מעולה…
קרא עוד
גודל פונט