up למעלה

מתכון לאסאדו ישראלי לחברים שמבינים בבשר איכותי

אין כמו ארוחות משותפות עם בשר איכותי. פינקנו אתכם במתכון מושלם לאסאדו לאירוח מושלם של החבר'ה, שאחרי זה לא יפסיקו לדבר על זה

 

 

מצרכים:

1.5 קילו אסאדו
4 כוסות יין אדום
4 בצלים חצויים לרבעים
4 כפות שמן זית
2 ראשי שום חצויים
1 כפית פלפל שחור גרוס
1 כפית מלח גס
6 ענפי טימין

ללביבות :

4 תפוחי אדמה גדולים קלופים ומגוררים

1 בצל גדול מגורר וסחוט
1 כפית מלח
1 ביצה
4 כפות קמח תופח
1 כפית פלפל שחור
שמן קנולה לטיגון

להגשה:

פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה:

פורסים את האסדו לנתחים בינוניים
בסיר ברזל שמתאים לתנור מחממים 4 כפות שמן זית ומוסיפים את הבצלים, סוגרים את פרוסות האסדו מכל הכוונים ומוסיפים את שאר המרכיבים , מביאים לרתיחה ומסירים מהאש.
עוטפים את הסיר בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור ל- 2.5- 3 שעות בחום של 160 מעלות.

 

 

קרדיט: MAKO

 

שווה לקרוא

צלי כתף בתנור

צלי כתף בתנור

כשקצב שנמצא בעסק כמעט 20…
קרא עוד
צלי כתף טרי ביין, חרדל, שום ודבש מבשר ישראלי

צלי כתף טרי ביין, חרדל, שום ודבש מבשר ישראלי

מקור המתכון: אטליז "מרכז הבשר"…
קרא עוד
ספר-ריבס / אסאדו מבשר ישראלי

ספר-ריבס / אסאדו מבשר ישראלי

  ראובן גיליס, עגלי רמת…
קרא עוד
נתח ואסיו במשרה שמן זית

נתח ואסיו במשרה שמן זית

באטליז פרה אדומה יודעים היטב,…
קרא עוד