כמות המשרה מחושבת ל- 2 ק"ג בשר.
אפשר להגדיל או להקטין את הכמות בהתאם לכמות הבשר, אך חשוב לשמור על היחס.
משך ההשריה של בקר לגריל נע משעה אחת לנתחים עדינים במרקם ובטעם כגון פילה או שייטל, ועד 48 שעות לנתחים גסים כגון פלדה (כסליים) או אווזית.
מטרתה של המשרה הוא לא רק לתת טעם אלא גם לרכך את הבשר.
משרה 1:
¾ כוס שמן זית
¼ כוס מיץ לימון
2 כפות חומץ בן יין אדום
2 בצלים קצוצים גס
2 שיני שום כתושות
2 עלי דפנה
2 כפיות אורגנו יבש
1 כוס עגבניות קלופות וקצוצות (אפשר משומרות)
מלח ופלפל שחור, טחון טרי