up למעלה

משרה 2 לסטייקים מבשר ישראלי

מצרכים
(מתאים ל-2 ק”ג בשר)
3/4 כוס יין אדום יבש
1/4 כוס שמן
2 מקלות סלרי קצוצים
2 כפיות מיורן יבש
2-3 שיני שום כתושות
1 לימון מיובש חתוך- לא חובה
אופן הכנה
מערבבים את כל המרכיבים או מרסקים במעבד מזון בהפעלות קצרות.
משרים את הבשר, מסננים ומייבשים לפני הצלייה. בעת הצלייה רצוי להרטיב מדי פעם את הבשר במשרה.
הערה: משך ההשריה של בקר לגריל נע משעה אחת לנתחים עדינים במרקם ובטעם כגון פילה או שייטל, ועד 48 שעות לנתחים גסים יותר כגון פלדה (כסליים) או אווזית. מטרתה של המשרה הוא לא רק לתת טעם וארומה אלא גם לרכך את הבשר.

תמונה מאתר pixabay.com

שווה לקרוא

תערובות תבלינים לגריל ישראלי #3

תערובות תבלינים לגריל ישראלי #3

מצרכים 500 גרם מלח ים…
קרא עוד
משרה לבקר ישראלי על האש

משרה לבקר ישראלי על האש

  מצרכים (מתאים ל-2 ק"ג…
קרא עוד
שיפודי קבב ישראלי

שיפודי קבב ישראלי

מצרכים : 1.5 קילו בשר…
קרא עוד
21 טיפים למנגל מושלם

21 טיפים למנגל מושלם

ככה מנגל צריך להיראות: ליקטנו…
קרא עוד
גודל פונט